ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεά νέου προσομοιωτή στην ΑΕΝ Σύρου από τον Αθανάσιο Μαρτίνο

4 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, 20:23

Νέος προσομοιωτής παγκόσμιου ναυτιλιακού συστήματος κινδύνου και ασφάλειας – global maritime distress and safety system (GMDSS), δωρεά του κ. Αθανασίου Μαρτίνου, μέσω της αστικής μη κερδοσκομπικής εταιρείας «ΑΙΓΕΑΣ», εγκαταστάθηκε στην ΑΕΝ/Σύρου, από την εταιρεία ASTRO ENGINEERING I.K.E.

Ο νέος Προσομοιωτής GMDSS χρησιμοποιεί λογισμικό ADVENIO VOX MARIS ADVANCED, με μία (1) θέση εκπαιδευτή και έξι (06) θέσεις εργασίας εκπαιδευόμενων και πρόκειται για πρακτικές εφαρμογές επικοινωνιών και πλήθους άλλων μαθημάτων, ενώ μέσω του συστήματος προσομοιώνονται διάφορα όργανα (π.χ. VHF-DSC, INMARSAT B και C, FLEET 77, NAVTEX, EPIRBS, SART, AIS, GPS, Κ.ΛΠ.) για άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν κίνδυνους στη θάλασσα και ασφάλεια ναυσιπλοΐας.

Μέσα από την εν λόγω εγκατάσταση επιτυγχάνεται μία σημαντική αναβάθμιση στον τεχνολογικό εξοπλισμό της Ακαδημίας.

Από πλευράς της ΑΕΝ Σύρου εκφράστηκε η ευχαριστία προς την εταιρεία «ΑΙΓΕΑΣ» για τη συνδρομή της στο έργο της ΑΕΝ.

Πηγή:isalos.net

 

Σχόλια Αναγνωστών

4 Προσθήκη σχολίου
Σπατανιώτης 04.07.20
Του ανθρώπου αυτού και της συζύγου του Μαρίνας τους αξίζουν πολλά πολλα "ΜΠΡΑΒΟ" και λίγα είναι. Άξιοι άνθρωποι άξιοι γονείς και τιμονιέρηδες στη ζωή.
Απάντηση
Γνώστης 03.07.20
Του κου Θαν. Μαρτίνου όντως του αξίζουν συγχαρητήρια για τα όσα κάνει για την πατρίδα μας, όμως, συγχαρητήρια αξίζουν και άλλοι μέγάλοι σύγχρομοι ευεργέτες, όπως η οικογένεια Λάτση,Λασκαρίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιδρυμα Νιάρχου, Ωνάση κλπ.
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 03.07.20
Αθανάσιος Μαρτίνος ένας πανάξιος άνθρωπος που όπως έχω μάθει του οφείλουν πολλά εκτός από τη χώρα, και οι τοπικές κοινωνίες, η εκκλησία.
Απάντηση
Χαροκόπου Μυρτώ 03.07.20
Η οικογένεια Μαρτίνου έχει προσφέρει πάρα πολλά στην χώρα. Να είναι ευλογημένη.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.