ΑΡΘΡΑ

Οι εναλλακτικές μέθοδοι αφαίρεσης τατουάζ

0 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, 12:31

Τα τατουάζ τα οποία αποτελούν ένα πολύ μοντέρνο τρόπο έκφρασης των ιδεών και συναισθημάτων σας, πολλές φορές μπορεί στην πορεία να γίνουν ανεπιθύμητα και να επιθυμείτε να τα αφαιρέσετε. Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να καταφύγετε σε αυτό ποικίλλουν, με τους βασικότερους να είναι επαγγελματικοί ή προσωπικοί, καθώς ενδέχεται αυτό να μη σας εκφράζει πλέον ή να θυμίζει κάτι από μία φάση της ζωής σας στην οποία δε βρίσκεστε πλέον.

Οπωσδήποτε στην περίπτωση που θέλετε να το αφαιρέσετε υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε.
Υπάρχουν πολλές μέθοδοι με τις οποίες μπορείτε να προχωρήσετε στην αφαίρεση τατουάζ https://tattoolaser.gr/ σας, με ανώδυνο και πολύ αποτελεσματικό τρόπο.

Οι πιο διαδεδομένες αφορούν στην απομάκρυνσή του με χειρουργική επέμβαση, καθώς και με ακτίνες laser. Ένας εναλλακτικός και πολύ αποτελεσματικός τρόπος να το αφαιρέσετε παρόλα αυτά, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος είναι με θεραπεία η οποία περιλαμβάνει έντονο παλμικό φως.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται προς το παρόν σε κέντρα αισθητικής και επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση τζελ στην περιοχή του τατουάζ και στη συνέχεια με τη χρήση ειδικής συσκευής, η οποία εκπέμπει παλμικό φως. Οι έντονοι αυτοί παλμοί φωτός στοχεύουν στο σβήσιμο του τατουάζ από το δέρμα σας με το λιγότερο δυνατό επώδυνο τρόπο. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την απομάκρυνση του ανεπιθύμητου τατουάζ σας, όμως χαρακτηρίζεται και από ένα υψηλό κόστος για την εφαρμογή της.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός της χρέωσης ανά παλμό που εφαρμόζεται στο δέρμα σας, με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος να ξεφύγει αισθητά προς τα πάνω και το συνολικό κόστος της αφαίρεσης του τατουάζ να είναι αρκετά υψηλό.

Ακόμα μία όχι τόσο συνηθισμένη μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ είναι να εφαρμόσετε σε αυτό μία ειδική αλοιφή. Σε σχέση με άλλες μεθόδους οι οποίες είναι πιο επώδυνες, η συγκεκριμένη σας εγγυάται ότι δε θα πονέσετε. Η χρήση της είναι απολύτως ασφαλής και αποτελεσματική, καθώς δεν θα παρουσιαστούν παρενέργειες μετά τη χρήση της. Χάρη στα ειδικά συστατικά που περιέχει, έχει τη δυνατότητα να διεισδύει στο δέρμα σας και να αφαιρεί το τατουάζ που δε θέλετε πια.

Ο μέσος όρος εφαρμογών που θα χρειαστούν είναι 5 και ο τρόπος χρήσης της αλοιφής είναι απλός. Αφού έχετε βρέξει με ζεστό νερό και έχετε στεγνώσει καλά την περιοχή, εφαρμόζετε την κρέμα πάνω στο τατουάζ με την οποία κάνετε απαλό μασάζ. Στη συνέχεια την αφήνετε να στεγνώσει για 10 λεπτά και την ξεπλένετε με αρκετό νερό. Σε σχέση με την προηγούμενη μέθοδο αφαίρεσης που αναφέραμε καθώς και με ποικίλες άλλες, αυτή αποτελεί μία αρκετά οικονομική πρόταση.

Εφόσον έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε με την αφαίρεση τατουάζ σας, μελετήστε όλες τις πιθανές μεθόδους που έχετε στη διάθεσή σας και αποφασίστε ποια θα επιλέξετε σύμφωνα με την πιο κατάλληλη για εσάς και το τατουάζ που θα αφαιρέσετε.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.