ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024, 15:02

ΓΛΥΦΑΔΑ

Εγκρίθηκε το σχέδιο ανάπλασης της παραλίας της Γλυφάδας

1 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, 10:36

Από το Συμβούλιο Μητροπολιτικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εγκρίθηκε η Μελέτη Διαμόρφωσης της Παραλίας του Δήμου Γλυφάδας. 

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου "ξεκινά η μεταλύτερη ανάπλαση της παραλίας που έχει γίνει στη σύγχρονη ιστορία της πόλης", η οποία θα περιλαμβάνει περιπατητικές διαδρομές, ποδηλατόδρομους, πεζόδρομους, δενδροφυτεύσεις, χώρους αναψυχής, φωτισμό και ανοιχτά γήπεδα.  

"Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο για τη δουλειά που έχει γίνει στην παραλία μας τα τελευταία χρόνια" αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb, "για το νοικοκύρεμα, την κατεδάφιση παράνομων μαγαζιών, τα Seatrac για ΑΜΕΑ που ήρθαν πρώτα σε χρήση σε όλη την Ελλάδα, τις γαλάζιες σημαίες για πρώτη φορά στην ιστορία, την ανάπλαση στις Μαρίνες.

Το σπουδαιότερο κεφάλαιο όμως αρχίζει να γράφεται τώρα: Οι μελέτες και οι χωροθετήσεις που τόσο καιρό προετοιμάζαμε, εγκρίθηκαν και βάζουμε μπροστά τα έργα για ένα σύγχρονο, φιλικό, πράσινο, βιώσιμο παραλιακό μέτωπο".

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Γλυφαδιώτες β' κατηγορίαε οι από την Βουλιαγμένης και πάνω, Δήμαρχε;; 01.08.20
Με την πλατεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην Άνω Γλυφάδα, τι θα γίνειι Δήμαρχε, θα φην φτιάξεις επιτέλους;; γιοφύρι της Άρτας κατάντησε...
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.