ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλαδικές 2020: Τα θέματα σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

0 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, 10:09

 Στην Ιστορία, την Πληροφορική και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον εξετάζονται σήμερα, Τετάρτη, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020.

Ειδικότερα, όσον αφορά το νέο σύστημα: Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας. Οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα της Πληροφορικής.

Για τις Πανελλαδικές με το παλαιό σύστημα, θα εξεταστούν οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Νέο σύστημα

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην Ιστορία

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην Πληροφορική

Παλαιό σύστημα

Δείτε εδώ τα τα θέματα ΙΣΤΟΡΙΑ (ημερήσια)

Δείτε εδώ τα θέματα ΙΣΤΟΡΙΑ (εσπερινά)

Δείτε εδώ τα θέματα ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δείτε εδώ τα θέματα ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (εσπερινά)'

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.