ΑΛΙΜΟΣ

Με τους καταστηματάρχες της παραλίας συναντήθηκε ο δήμαρχος Αλίμου

0 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, 22:06

• Τήρηση με απόλυτη προσοχή των μέτρων για τον κορωνοϊό.

• Λήψη όλων των μέτρων, ώστε να μην υπάρχει όχληση των κατοίκων από ηχορύπανση (ένταση μουσικής, ηχομονώσεις, ωράριο λειτουργίας κ.λπ.).

• Ρίψη βεγγαλικών μόνον κατόπιν νόμιμης άδειας από την Αστυνομία και το αργότερο μέχρι τις 10 μ.μ. .

Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί κανόνες που ο Δήμαρχος Αλίμου ζήτησε από τους επιχειρηματίες της παραλίας να εφαρμόσουν στη σχετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου στο Δημαρχείο.

Στη διευρυμένη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλα τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της παραλίας. Ο Ανδρέας Κονδύλης ανέφερε ότι υπάρχει και θα εξακολουθήσει να υπάρχει ίση και δίκαιη μεταχείριση από τον Δήμο προς όλες τις επιχειρήσεις. Τόνισε, επίσης, ότι στόχος είναι να βοηθούνται τα Καταστήματα να λειτουργούν, αλλά αυτό να μη γίνεται σε βάρος της υγείας και της ηρεμίας των περιοίκων της παραλιακής ζώνης, ούτε να γίνεται με κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους καταστηματάρχες ότι η Δημοτική Αρχή επεξεργάζεται σχετική πρόταση-εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση νέου Κανονισμού Χορήγησης Άδειας Μουσικής στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και στο πλαίσιο αυτό άκουσε τις σκέψεις τους, ενώ αναμένει το επόμενο διάστημα τις προτάσεις τους.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.