ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Γραφείο εξυπηρέτησης ΑμεΑ ιδρύει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού

0 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, 10:51
Σταύρος Τσίρμπας: «Βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας, χωρίς διακρίσεις»

Στην ίδρυση γραφείου εξυπηρέτησης ΑμεΑ προχωρά ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Μία πρωτοποριακή δράση, η οποία θα λύσει πολλές αγκυλώσεις προηγούμενων ετών και θα δώσει νέες διεξόδους σε μία σημαντική μερίδα συμπολιτών μας, που δεν είχαν ως σήμερα πρόσβαση σε πολλές δημοτικές υπηρεσίες.

Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Ατόμων με Αναπηρία γίνεται πραγματικότητα από την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουνίου. Οι δημότες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη του γραφείου αναφοράς κ. Ζαχαρά Ειρήνη, κάθε Τετάρτη 17.00-19.00 και κάθε Παρασκευή 12-15.00 στο παρακάτω τηλέφωνο: 2132023663 και 2102614400.

Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού θα παρέχει

-Yπηρεσίες πληροφόρησης σε θέματα αστικής κινητικότητας,

-Δράσεις ενημέρωσης για θέματα νομοθεσίας, ασφαλιστικών φορέων κλπ

-Συμβουλευτικές υπηρεσίες

-Δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου σε θέματα ΑμεΑ.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε για την καινοτόμα αυτή δράση του Δήμου: «Έχουμε δεσμευτεί ότι θα βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας χωρίς διακρίσεις. Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας βήμα-βήμα με ένα ανθρώπινο πρόσωπο και ίσες ευκαιρίες για όλους».

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.