ΓΔ: 790,14 -0,49% EUR/USD: 1,2076

ΒΟΥΛΑ

Ξεκίνησε σήμερα τα δρομολόγια η Δημοτική Συγκοινωνία στα 3Β

0 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, 12:02

Από σήμερα 9 Ιουνίου 2020, επαναλειτουργεί πλήρως το δίκτυο της Δημοτικής Συγκοινωνίας στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με τηλεματική και «έξυπνες» στάσεις.

Σε ότι αφορά την πανδημία, η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους πολίτες που πρόκειται να μετακινηθούν με τα οχήματα πως αυτά έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας που έχουν ψηφισθεί από την κυβέρνηση.

Οι επιβάτες, από την δική τους πλευρά τώρα, οφείλουν να τηρούν τα υποχρεωτικά μέτρα ατομικής προστασίας του ΕΟΔΥ, όπως εφαρμόζονται από τις 4 Μαΐου 2020, για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και συγκεκριμένα:

Κατά την είσοδό στα λεωφορεία και για όλο το χρόνο της παραμονής εντός του οχήματος, προβλέπεται η χρήση μάσκας, όπως και η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων ασφαλείας.

Επιτρέπεται η ταυτόχρονη παρουσία μέχρι 8 επιβατών σε κάθε όχημα και η κατάληψη μίας θέσης σε κάθε ζευγάρι καθισμάτων.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται η δυνατότητα που έχουν οι χρήστες της Δημοτικής Συγκοινωνίας, προκειμένου να ενημερώνονται με ακρίβεια, τόσο στις οθόνες της τηλεματικής σε όλες τις στάσεις του δικτύου όσο και μέσω ειδικής εφαρμογής, για την ώρα άφιξης του λεωφορείου, την πιθανή ακύρωση δρομολογίων και άλλων ξαφνικών συμβάντων που μπορεί να τροποποιήσουν την συχνότητα και την πορεία των δρομολογίων.

Στην εφαρμογή μπορούν να έχουν πρόσβαση οι χρήστες μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή και κινητού τηλεφώνου στη διεύθυνση www.vvv-telematics.gr, την οποία μπορούν να προσθέσουν στην οθόνη αφετηρίας του κινητού τους, αν διαθέτουν έξυπνο τηλέφωνο-smartphone.

Οι ώρες λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης:

Η Δημοτική Συγκοινωνία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 06.30 έως τις 20.30 και τα Σάββατα από τις 08.00 έως τις 18.00.

Τις Κυριακές και τις αργίες δεν θα λειτουργεί.

Nα σημειωθεί, τέλος, ότι, το αναλυτικό πρόγραμμα των δρομολογίων είναι αναρτημένο ΕΔΩ

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.