ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Μαρίνα Βουλιαγμένης: Ο Αλέξης Κούγιας νομικός εκπρόσωπος των κατοίκων που λένε όχι στην επέκτασή της

0 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, 22:14

"Το νομικό μου γραφείο και εγώ προσωπικά, μπαίνω μπροστά στην εκπροσώπηση των κατοίκων για όλες τις νομικές ενέργειες που θα γίνουν από εδώ και στο εξής προκειμένου η "φαραωνικού τύπου επέκταση" της μαρίνας Βουλιαγμένης να μην πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την υπάρχουσα Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που υπέβαλε η πλευρά των επενδυτών και η οποία "πάσχει" σε αρκετά σημεία, δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας με έμφαση "τώρα για την μαρίνα Βουλιαγμένης αναλαμβάνω εγώ".

Λέμε ναι στην ανάπτυξη, λέμε ναι στην αναβάθμιση της υπάρχουσας μαρίνας, όχι όμως εις βάρος του περιβάλλοντος, των κατοίκων και της ποιότητας της ζωής μας τα επόμενα χρόνια!

Εδώ είναι τα σπίτια μας, ζουν τα παιδιά μας, έχουμε τις περιουσίες μας και δεν θα αφήσουμε ποτέ την Βουλιαγμένη που τόσο αγαπάμε, να υποβαθμιστεί!"

Ο γνωστός ποινικολόγος πριν από την παραπάνω  δήλωση ενημερώθηκε από την κίνηση πολιτών για την περιβαλλοντική διάσωση του κόλπου της Βουλιαγμένης και τη σελίδα "I love vouliagmeni" η οποία εκπροσωπείται από τον Παναγιώτη Κόνσουλα. 

Όσοι αντιδρούν θέλουν μεν την αναβάθμιση της υπάρχουσας μαρίνας η οποία λειτουργεί από το 1964 αλλά όχι να επεκταθεί σύμφωνα με τα σχέδια που έχουν υποβάλλει οι επενδυτές, τα οποία όπως αναφέρουν θα επιτρέπει τον ελλιμενισμό mega yatchs πολύ κοντά στην πλαζ. 
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.