ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ξεκινούν οι κατεδαφίσεις στο Ελληνικό - Εκδόθηκε η πρώτη διαπιστωτική πράξη

1 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, 09:39

Εκδόθηκε χθες η προβλεπόμενη από το άρθρο 67 του νόμου 4663/2020 διαπιστωτική πράξη για την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης κτιρίων, που βρίσκονται εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού- Αγίου Κοσμά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η διαπιστωτική πράξη εκδόθηκε εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων έναρξης των εργασιών και σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους στόχους της μεγάλης αυτής στρατηγικής επένδυσης.

«Έτσι, αποδεικνύεται έμπρακτα η σταθερή προσήλωση και η δέσμευση του υπουργείου Οικονομικών στον εθνικό στόχο της επανεκκίνησης της οικονομίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Ξ ... Υριζαίος ασχετόπουλος 03.06.20
Τα καταφέρατε και μας πήρατε τη χοντρομπουκιά από το στόμα Ελληνες και Ελληνίδες που πήγατε και ψηφίσατε τον Κυριάκο και κάθε μέρα μας στέλνει όλο και μακρύτερα από την πιατέλα της μάσας.Αχάριστοι,,,
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.