ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος - Δύο πρ. Δήμαρχοι: Αργύρης Αργυρίου και Κώστας Μαντζουράνης κάποια χρόνια πριν

0 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, 13:52

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως, τα χρόνια περνούν γρηγορότερα από όσο νομίζουμε μερικές φορές. 

Αδιάψευστος μάρτυς, η φωτογραφία που παρουσιάζουμε σήμερα, η οποία δημοσιεύτηκε σχεδόν πριν δεκαεπτά χρόνια στην έντυπη έκδοσή μας, "ΒΗΜΑ του Σαρωνικού" ("ΒΗΜΑ" της Αυτοδιοίκησης" στη συνέχεια). 

Μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό μας αρχείο λοιπόν, και η φωτογραφία αυτή (Ιανουάριος 2003), χρονιά που ξεκίναγε η δημοτική περίοδος 2003 - 2006, με δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Μαντζουράνη που, λίγο νωρίτερα, είχε κερδίσει τις εκλογές από τον αντίπαλό του και πρώην δήμαρχο, Αλέξανδρο Αλούκο  (1998 - 2002).

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι, η φωτογραφία ελήφθη την περίοδο των εορτών και συγκεκριμένα των Θεοφανείων, ημέρα που γιόρταζε η καλή μας φίλη, Φωτεινή Αργυρίου (πάνω δεξιά). Δίπλα της η σύζυγος του νεοεκλεγέντος, τότε, δημάρχου Αλίμου, Σούλα Μαντζουράνη.

Κάτω, από αριστερά, ο π. δήμαρχος της πόλης, Αργύρης Αργυρίου, ο διευθυντής του "Β" Νικόλας Κονταρίνης, και ο Κώστας Μαντζουράνης.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.