ΑΛΙΜΟΣ

Έργα αναβάθμισης σε οδούς του Αλίμου

1 25 ΜΑΙΟΥ 2020, 19:49

Σημαντικά και χρήσιμα έργα συνεχίζουν να γίνονται στον Δήμο Αλίμου όλο αυτό τον καιρό, όπως αυτό της διαμόρφωσης των οδών Μεγίστης, από την Θησείου έως Παρθενώνος και Αρτέμιδος, από Μεγίστης εως Καλαμακίου. 

Όπως ανέφερε και ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, διαμορφώνονται σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας οι δρόμοι γύρω από το 1ο και 4ο Λύκειο, το 1ο Νηπιαγωγείο και το θέατρο "Κάρολος Κουν" της περιοχής.

Οι διαμορφώσεις αυτές θα προσφέρουν ασφάλεια  σε μαθητές και πεζούς, καθαριότητα και καλαισθησία, όμως, όταν ολοκληρωθεί το έργο, θα γίνεται ακόμη καλύτερη απορροή των ομβρίων υδάτων, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα από τις πλημμύρες, ενώ θα κατασκευαστούν νέα κρασπεδόρειθρα.Σε σχετική με το θέμα ερώτηση, ο δήμαρχος κος Κονδύλης είπε ότι, το έργο "τρέχει" με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να τελειώσει εντός του τρέχοντος μηνός.

"Είναι ένα έργο που αναβαθμίζει λειτουργικά και αισθητικά όλη την περιοχή", ανέφερε ο Δήμαρχος, κλείνοντας.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Μιχάλης 27.05.20
Όχι σε όλη την Αρτέμιδος μπροστά από την δικιά μου πολυκατοικία δεν έχουν σπάσει το πεζοδρόμιο για να το φτιάξουν ενώ σε όλους τους άλλους το έχουν κάνει
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.