ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Άγιος Δημήτριος: Νέα χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου για το “Πάρκο Οικογένειας”

0 12 ΜΑΙΟΥ 2020, 15:33

Με απόφαση του της 29ης Απριλίου 2020, το Πράσινο Ταμείο εντάσσει στο χρηματοδοτικό του πρόγραμμα “Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου”, στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση», μεταξύ άλλων και το έργο του Δήμου Αγίου Δημητρίου “Ανάπλαση Κοινοχρήστου Χώρου μεταξύ των οδών Αργοστολιού – Βαμβακάρη – Μακρυγιάννη” με ποσό 363.855,31 €.

Πρόκειται για το ΟΤ 1175α που αποκτήθηκε από τον Δήμο μετά από προσπάθειες ετών, έχει έκταση 2.856,90 μ2 και αναμένεται, μετά την ανάπλασή του, να αποτελέσει το “Πάρκο Οικογένειας”, άλλη μια εστία πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση και το σχέδιο που έχει εκπονηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, για το χώρο προβλέπεται η κατασκευή παιδικής χαράς, η τοποθέτηση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής, ένας κλειστός ποδηλατοδρόμος και ένα σιντριβάνι, ενώ θα υπάρξει και επέκταση του πρασίνου σε συμπλήρωση του ήδη υπάρχοντος.
Το έργο ήδη βρίσκεται στη φάση της υλοποίησης.-

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.