ΑΛΙΜΟΣ

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τη ΔΗΜΤΟ και ΟΝΝΕΔ της Ν.Δ. στον Άλιμο

0 8 ΜΑΙΟΥ 2020, 22:29

Κοινή δράση πραγματοποίησαν η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αλίμου και η ΔΗΜΤΟ ΟΝΝΕΔ Αλίμου πραγματοποιώντας δωρεάν ποσότητας τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου, αφού η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού έχει αυξήσει κατακόρυφα τις ανάγκες σε τρόφιμα. 

Αντιπροσωπεία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου και της ΟΝΝΕΔ Αλίμου με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Μανώλη Μιχαλέτο, Δημοτικό Σύμβουλο Αλίμου και τον Άκη Πεζά , πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αλίμου, προσήλθε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου προσφέροντας τρόφιμα και φάρμακα.

Η δράση αυτή στηρίχθηκε αποκλειστικά από τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων της ΔΗΜΤΟ ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ Αλίμου καθώς και φίλων που προσέφεραν για αυτό το σκοπό.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης της προσφοράς, παρόντες ήταν  οι υπάλληλοι της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, ο υπεύθυνος του Ενοριακού συσσιτίου Αγίου Νικολάου Αλίμου κ. Σακέτας και ο Αντιδήμαρχος Αλίμου κ. Νίκος Αλεξόπουλος.

Η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αλίμου έχει πραγματοποιήσει και άλλες φορές συλλογή και προσφορά τροφίμων, όπως ενός τόνου τροφίμων τα Χριστουγεννα του 2016 και του 2018 στις ενορίες του Αλίμου, οι προσφορές στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και των πυροπαθών στο Μάτι και τη Νέα Πέραμο καθώς και οι κατά καιρούς συνδρομές σε κεντρικές δράσεις αλληλεγγύης της παράταξης της Ν.Δ.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.