ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξάνεται ο αριθμός επιβατών στα ΤΑΞΙ

0 6 ΜΑΙΟΥ 2020, 22:34
Για το θέμα είχαν καταθέσει ερώτηση οι βουλευτές Βασίλης Σπανάκης, Ν. Δούνια και Ι. Παππά

Την άμεση υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης που θα προβλέπει την αύξηση του επιτρεπόμενου αριθμού επιβατών στα ΤΑΞΙ, από έναν που είναι σήμερα σε δύο, πέραν του οδηγού, προανήγγειλε ο Υπουργός Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλής.

Για το θέμα είχε καταθέσει σχετική Ερώτηση (υπ’ αριθμ. 6094/30.04.2020) ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκη, από κοινού με τους Βουλευτές Ν. Δούνια και Ι. Παππά, ζητώντας από τους συναρμόδιους Υπουργούς «την άρση του περιορισμού μεταφοράς ενός και μόνο επιβάτη ανά όχημα από τα Επιβατηγά Δημόσιας Χρήσης-ΤΑΞΙ».

«Το μέτρο θα έχει σοβαρές οικονομικές συνέπειες για τους πολίτες οι οποίοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν δύο ή και περισσότερα ΤΑΞΙ για να μετακινηθούν με τα συγγενικά τους πρόσωπα», επεσήμαιναν στην Ερώτησή τους οι τρεις Βουλευτές.

Επιπλέον έθεταν ζήτημα «υποχρεωτικής χρήσης της προστατευτικής μάσκας από οδηγούς και επιβάτες καθώς προαιρετικής χρήσης προστατευτικών διαχωριστικών οδηγού – επιβάτη», δύο μέτρα για τα οποία ήδη υπεγράφησαν οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.