ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική παρέμβαση του Διονύση Χατζηδάκη υπέρ του Ασφαλιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων

1 6 ΜΑΙΟΥ 2020, 14:35

Παρ' ότι διετέλεσε επί πολλά χρόνια Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και τώρα είναι εκλεγμένος στη Βουλή των Ελλήνων ο Διονύσης Χατζηδάκης, βουλευτής του Νοτίου Τομέα της Ν.Δ,  δεν ξεχνά τους στρατιωτικούς αφού υπηρέτησε έως την αποστρατεία του, μετά από πολυετή και επιτυχημένη σταδιοδρομία, στο Πολεμικό Ναυτικό.

Με επιστολή - παρέμβαση  προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζήτησε στα πλαίσια της διαβούλευσης για το νέο ασφαλιστικό (ν.4670/2020) να παραμείνει το ποσοστό αναπλήρωσης 2% για κάθε έτος ασφάλισης από τα 45 έτη υπηρεσίας και πάνω για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως τόνιζε στην επιστολή - παρέμβασή του ο Διονύσης Χατζηδάκης, η υιοθέτηση της πρότασής του θα συνιστούσε τη μικρότερη δυνατή αναγνώριση και επιβράβευση από πλευράς της Πολιτείας στα στελέχη των ΕΔ που διεξάγουν την αποστολή τους κάτω από καθεστώς αυξημένης επιχειρησιακής έντασης και καταπόνησης. 

Η πρόταση του Διονύση Χατζηδάκη έγινε δεκτή από το ΥΠ.Ε.Κ.Υ.  για τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα στους υπηρετούντες στα υποβρύχια, τα αεροσκάφη, τις ειδικές δυνάμεις (βατραχάνθρωποι και αλεξιπτωτιστές) και τους ναρκαλιευτές.

Η επιστολή απάντηση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 07.05.20
Τον ψηφίζαμε οικογενειακώς για δήμαρχο και τώρα για βουλευτή γιατί το αξίζει. Μράβο του που τοποθετήθηκε για άλλη μία φορά σωστά και με δικαιοσύνη σε ένα ακόμη ζήτημα.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.