ΓΛΥΦΑΔΑ

Γλυφάδα: Τράκαραν στην Ξάνθου και είχαν Άγιο...

2 4 ΜΑΙΟΥ 2020, 14:36

Άγιο είχαν οι δύο οδηγοί που βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους σώοι και αβλαβείς μετά από ισχυρό τρακάρισμα στη Γλυφάδα. 

Διασταύρωση Ξάνθου και Κύπρου η σύγκρουσή ήταν τέτοιας έντασης που έβγαλε τους περίοικους στα μπαλκόνια. 

Το  Toyota Yiaris που ερχόταν από την Κύπρου με φορά προς τη Γλυφάδα παραβιάζοντας το stop, έπεσε με ταχύτητα στο Peugeot που ανέβαινε την Ξάνθου. Το αποτέλεσμα μετά από τη σύγκρουση ήταν το Peugeot να χτυπήσει στην άκρη του πεζοδρομίου και να σταματήσει κάθετα λίγα μέτρα πιο πάνω.  

Ευτυχώς οι οδηγοί δεν έπαθαν τίποτα.  


Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Πανόραμα Βούλας 05.05.20
Σχεδόν καθε μέρα περνάμε από κει και όλη η Ξάνθου, όπου διασταυρώνεται με άλλο δρόμο, έχει προτεραιότητα. Παρόλα αυτά, συχνά γίνονται συγκρούσεις με σοβαρές ζημιές και τραυματισμούς. Προσοχή λοιπόν όσοι ανεβαίνουν από παραλιακή την Ξάνθου,νάχουν αυτοί το νου τους περισσότερο από τους άλλους.
Απάντηση
Γείτονας 04.05.20
Το σημείο αυτό είναι καρμανιόλα και ας υπάρχει το τεράστιο Στοπ στην Κύπρου.Είχε να γίνει τρακάρισμα πάνω από δύο μήνες από τα μέτρα του κορωνιοϊού. Μόλις αυτά έληξαν ναμαστε πάλι στα ίδια!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.