ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Εθελοντική ΜΟΤΟ-Αιμοδοσία στο Παλαιό Φάληρο

0 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, 20:03

"Βγάλτε την μοτοσυκλέτα σας για βόλτα, κι ελάτε στο Παλαιό Φάληρο, Σάββατο 2 Μαΐου στο κλειστό Γυμναστήριο « Σοφία Μπεφόν», στην Μαρίνα Φλοίσβου", μας προτρέπει ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, εξηγώντας πως αυτό γίνεται για καλό σκοπό, αφού, η Motorcycle Events, το περιοδικό ΜΟΤΟ και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, με την συνδρομή του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων "Η Αγία Σοφία", διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία μεθαύριο Σάββατο 2 Μαΐου στο κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» για να καλυφθούν οι σημαντικές τρέχουσες ανάγκες σε αίμα και κυρίως για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία.

Για την αποφυγή συγκέντρωσης εθελοντών αιμοδοτών και τον περιορισμό της αναμονής, οι εθελοντές αιμοδότες που θα προσέλθουν μπορούν να προγραμματίσουν έγκαιρα ραντεβού δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους εδώ  συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους καθώς και την επιθυμητή ώρα προσέλευσης.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα αναλάβει όλη την διαδικασία της αιμοδοσίας μαζί με το προσωπικό του νοσοκομείου, και επιλέχθηκε το κλειστό Γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για να διεξαχθεί με ασφάλεια η αιμοδοσία τηρώντας το αυστηρό πρωτόκολλο προστασίας ενώ ο χώρος θα απολυμανθεί πριν από την δράση.

Έξω από το κλειστό γυμναστήριο υπάρχει άπλετος χώρος για παρκάρισμα μοτοσυκλετών, επίσης τηρώντας τις αποστάσεις.

Η μετακίνηση των πολιτών για την αιμοδοσία καλύπτεται από τον περιορισμό της κυκλοφορίας ενώ ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αρωγής, γιατρός, Γιάννης Αρκουμάνης καλούν όλους τους αναγνώστες του περιοδικού αλλά και όσους θέλουν να προσφέρουν αίμα να ανταποκριθούν στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Τέλος, αυτό που πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα, είναι ότι ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού έχει ήδη διοργανώσει ανάλογη πετυχημένη αιμοδοσία στις 29 Μαρτίου, ενώ έχει παραγραμματισθεί και 3η αιμοδοσία, για την προσεχή Κυριακή 10/5/2020, στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.