ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Ξεκίνησε η επισκευή της Αγίου Αλεξάνδρου

0 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, 16:29

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από το Πάσχα ξεκίνησε σήμερα στο Παλαιό Φάληρου η αντικατάσταση  των φθαρμένων κυβόλιθων στον κεντρικότερο και εμπορικότερο δρόμο της πόλης, την Αγίου Αλεξάνδρου. Το έργο θα διαρκέσει περίπου 20 μέρες και θα ολοκληρωθεί τμηματικά σε δύο στάδια.

Συγκεκριμένα, το πρώτο στάδιο προβλέπει, την ανακατασκευή των φθαρμένων κυβόλιθων στο τμήμα, από την Λεωφ. Ποσειδώνος έως την οδό Ναϊάδων. Το δεύτερο στάδιο προβλέπει, την ανακατασκευή του τμήματος από την οδό Ναϊάδων έως την οδό Ζησιμοπούλου.

Για τις ανάγκες των εργασιών, από την Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2020 και για διάστημα περίπου 20 ημερών, θα κλείσει ο δρόμος της Αγίου Αλεξάνδρου από την Λεωφ.Ποσειδώνος έως την οδό Ναϊάδων. Οι κάθετοι δρόμοι όπως οι οδοί : Αλκυόνης, Τρίτωνος, Θέτιδος, Αφροδίτης και Ναϊάδων, θα παραμείνουν ανοιχτοί.

"Εκμεταλλευόμαστε τον περιορισμό της κυκλοφορίας και τους κλειστούς επαγγελματικούς χώρους για να ολοκληρώσουμε τα έργα στην Αγίου Αλεξάνδρου" δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος ο οποίος ήταν παρών. 

"Καθ΄όλη την διάρκεια εκτέλεσης του έργου" τόνισε "θα ασκείται διαρκής επίβλεψη των προδιαγραφών του, ενώ παράλληλα έχει εξασφαλιστεί η διευκόλυνση της τροφοδοσίας των καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά". 

Ο χαρακτήρας και η μορφή της οδού Αγίου Αλεξάνδρου, η οποία αναπλάστηκε επί δημαρχίας Διονύση Χατζηδάκη το  2011, όπως διευκρίνησε ο Γ. Φωστηρόπουλος, βάσει των όρων χρηματοδότησης του έργου, οφείλει να παραμείνει ως έχει έως το τέλος του 2020.

Τέλος η  διέλευση της λεωφορειακής γραμμής 126 του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιείται κανονικά, καθώς το τμήμα αυτό θα παραμείνει ανοιχτό.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.