ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος - Στέφανος Διαμαντής: Η φιλοζωία είναι πολιτισμός

1 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, 15:04

Η Δημοτική Αρχή Αλίμου, από την αρχή της επιβολής των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, κάνοντας πράξη το σύνθημα "Η φιλοζωϊα είναι πολιτισμός" φρόντισε ώστε τα ζώα που ζουν στο δρόμο να μη μείνουν χωρίς φροντίδα.

΄Οπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, κανένα αδέσποτο δεν θα μείνει στο έλεος του Θεού.  Υλοποιώντας και σχετική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  Στέφανο Διαμαντή, χορηγήθηκαν οι προβλεπόμενες βεβαιώσεις για την απρόσκοπτη μετακίνηση των εθελοντών που ενδιαφέρονται καθημερινά για τα αδέσποτα ζώα της περιοχής, παρέχοντάς τους όχι μόνο τροφή και νερό, αλλά φροντίζοντας για τον εμβολιασμό και την στείρωσή τους."Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις δεκάδες εθελόντριες/ες για την ανιδιοτελή προσφορά τους, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες πανδημίας που ζούμε, για τη φροντίδα στα αδέσποτα ζωάκια του Δήμου μας" δήλωσε ο κ. Διαμαντής ο οποίος είναι και εντεταλμένος σύμβουλος σε ζητήματα εθελοντισμού. 

"Με απόφαση του Δημάρχου εξασφαλίσαμε τις προβλεπόμενες βεβαιώσεις μετακίνησης, φροντίσαμε και εξακολουθούμε να φροντίζουμε καθημερινά τη σίτιση των αδέσποτων, καθώς  και για τον εμβολιασμό και τις στειρώσεις"

Ο Στέφανος Διαμαντής τόνισε πως η προσφορά των εθελοντών είναι διαχρονική στον Άλιμο και δεν αφορά μόνο το χρονικό διάστημα των περιοριστικών μέτρων που στοχεύει στην προφύλαξη της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό.

Ο Δήμος Αλίμου τέλος, βρίσκεται με κάθε τρόπο κοντά στο έργο που καθημερινά κάνει ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Αλίμου ΣΑΖΑ, ένα από τα συνθήματα του οποίου είναι: "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΖΩΑ. Υιοθέτησε, στείρωσε ένα αδέσποτο".


Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΜΑΡΙΑΝΤΕΛΛΑ ΚΑΦΕΤΖΗ 21.04.20
ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.