ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

H Μαρίνα Φλοίσβου στηρίζει δράσεις για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

2 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, 21:20

Η Μαρίνα Φλοίσβου εστιασμένη στο όραμά της για την στήριξη της ελληνικής κοινωνίας στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19, συμβάλλει με τη σειρά της στις ανάγκες των επαγγελματιών υγείας και των νοσοκομείων, καθώς και των ευάλωτων συνανθρώπων και προχωράει σε δράσεις προσφοράς.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες η Μαρίνα Φλοίσβου προχώρησε σε δωρεά χρηματικού ποσού στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων που πλήττονται από τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Στο πλαίσιο αυτό η Μαρίνα Φλοίσβου συνεισέφερε στην προμήθεια και διανομή τροφίμων και προϊόντων βασικής ανάγκης, μέσω του κοινωνικού συσσιτίου του Δήμου.

Παράλληλα, αντίστοιχη δωρεά έγινε για την ενίσχυση της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ με σκοπό την θωράκιση της υγείας των παιδιών, καθώς και τη διευκόλυνση του έργου του ιατρικού και λοιπού προσωπικού της κλινικής.

Επιπρόσθετα, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, η Μαρίνα Φλοίσβου έχει εφαρμόσει μέτρα προστασίας για την πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Ενδεικτικά, στις εγκαταστάσεις της μαρίνας εφαρμόστηκαν:

Περιορισμός μαζικής πρόσβασης του κοινού στη μαρίνα με απενεργοποίηση των δύο εισόδων πεζών, καθώς και της εισόδου από το Δημοτικό Πάρκο.

Προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των δύο δημόσιων χώρων στάθμευσης με σκοπό την αποτροπή μαζικής πρόσβασης επισκεπτών με τα οχήματά τους.

Τα μέτρα αυτά είχαν άμεσο και επιτυχημένο αποτέλεσμα.

  

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Σαλονικιός- Ροτόντα 18.04.20
Μπράβο Μπράβο και ξανά μανά Μπράβο στους ανθρώπους που έχουν την μαρίνα εκεί στο Φάληρο. Μπράβο σας!!!!
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 18.04.20
ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΦΑΛΗΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.