ΓΔ: 790,14 -0,49% EUR/USD: 1,2076

ΒΟΥΛΑ

Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη: Προγράμματα ΟΑΠΠΑ για δημιουργικό χρόνο στο σπίτι

0 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, 14:01
Μένουμε Σπίτι και γεμίζουμε δημιουργικά τον χρόνο μας με τα δωρεάν προγράμματα του Ο.Α.Π.Π.Α.

Η παραμονή στο σπίτι μπορεί να γίνει δημιουργική και ευχάριστη, με τα δωρεάν αθλητικά και καλλιτεχνικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους, του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Όσο Μένουμε Σπίτι, φροντίζουμε τον εαυτό μας και μένουμε ενεργοί, παρακολουθώντας τα αθλητικά και καλλιτεχνικά προγράμματα ενηλίκων (μαθήματα κιθάρας και πιάνου, παραδοσιακών χορών, pilates, κ.α), καθώς και τα καλλιτεχνικά προγράμματα των παιδιών μέσω τηλεδιάσκεψης (viber, messenger), μέσω βίντεο, βιντεοκλήσεων και με προσωπικές τεχνικές συμβουλές από τους υπεύθυνους εκπαιδευτές των τμημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι εγγεγραμμένοι στα προγράμματα (ενήλικες και παιδιά) μπορούν να επικοινωνούν είτε με τους εκπαιδευτές του Ο.Α.Π.Π.Α. είτε στο e-mail oappa@vvv.gov.gr.

«Μένουμε Σπίτι» και διατηρούμε τις καλές μας συνήθειες: γεμίζουμε δημιουργικά τον χρόνο μας και γυμναζόμαστε με ασφάλεια!

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.