ΕΛΛΑΔΑ

Παρατηρητήριο Fake news: Κλειστή παραμένει η δομή μεταναστών στις Σέρρες

1 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, 09:22

Το παρατηρητήριο Fake News της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζει όσα διακινούνται σε μερίδα ΜΜΕ και social media

Η κλειστή δομή φιλοξενίας Σιντικής Σερρών μετατρέπεται σε ανοιχτή.
(πηγή: ΜΜΕ & social media)


Η συγκεκριμένη δομή όπως και αυτή της Μαλακάσας παραμένουν και θα παραμείνουν κλειστές για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Η δομή των Σερρών θα παραχωρηθεί στην Ελληνική Αστυνομία με σκοπό την λειτουργία κλειστού προαναχωρησιακού κέντρου.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η δομή των Σερρών όσο και αυτή της Μαλακάσας δημιουργήθηκαν ταχύτατα τον περασμένο Μάρτιο προκειμένου να φιλοξενήσουν όσους εισέρχονταν παράνομα στη χώρα. Για την εύρυθμη λειτουργία αυτών των δομών, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου προκήρυξε την πρόσληψη Διοικητή και είκοσι θέσεων συμβασιούχων τρίμηνης διάρκειας για κάθε δομή, για την κάλυψη των οποίων προτάσσονται οι μόνιμοι κάτοικοι των εν λόγω δήμων. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Κωνσταντίνος 10.04.20
Η Δομή στο Κλειδί θα είναι ανοικτού τύπου;1. Αρχικά από το ότι πιάσανε εκεί δουλειά, άνθρωποι που εργαζότανε μέχρισήμερα στην Δομή των Σερρών.- ΔΟΜ.2. Στην συνέχεια από το ότι η σίτηση τους και η φύλαξή τους έγινε με διαγωνιστική διαδικασία και σαφή αναφορά από τον ΔΟΜ.3. Τέλος από την ανοιχτή δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος γιατην πρόσληψη τριάντα δύο (32) ατόμων.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.