ΒΟΥΛΑ

Βούλα: Εγκατέλειψε τον Δημήτρη Δαβάκη - Ανεξάρτητος ο Δημήτρης Αθανασίου

1 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, 16:45

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη "Κύμα Ενωμένων Πολιτών" του Δημήτρη Δαβάκη κατέθεσε στις 6 Απριλίου 2020 στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αθανασίου

Στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν να διαχωρίσει τη θέση του από την παράταξη του Δημήτρη Δαβάκη τονίζοντας πως τόσο η εν λόγω παράταξη ως σύνολο όσο και ο επικεφαλής της δεν ήταν συνεπείς προς τις προκλογικές δεσμεύσεις.  

Ο κ. Αθανασίου κατηγορεί τον πρώην αρχηγό του ότι ασκεί αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων και δεν διστάζει να πει πως "τοποθετείται επί των θεμάτων χωρίς επαρκή ενημέρωση και γνώση, χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία και τελείως επιδερμικά, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη στείρα αντιπολίτευση χωρίς ουσιαστική επιχειρηματολογία στις τοποθετήσεις και προτάσεις του, με αποτέλεσμα οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου να λαμβάνονται χωρίς όμως πλήρη και πειστική αιτιολόγηση από πλευράς συνδυασμού, απλά με στείρα άρνηση καταψηφίζοντας ως επί τω πλείστον". 

Πέρα όμως από τη δογματική καταψήφιση όλων των θεμάτων που αφορούν στο Δήμο και τη μη κατάθεση ουδεμίας πρότασης, θεωρεί πως σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλησε υπήρξε και το δισέλιδο δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα που όπως τονίζει "έφτασε ακόμα και σε ακραίο σημείο η παράταξη "Κύμα Ενωμένων Πολιτών" να δημοσιεύσει δισέληδη καταχώρηση όπου στην προσπάθειά της να εκμεταλλευτεί την κακή ψυχολογία που έχει προκαλέσει στην κοινωνία ο κορωνοϊός χρησιμοποίησε τον κακοήθη τίτλο "Covid - 19 στα δέντρα του Δήμου ΒΒΒ". 

(Στο διδίκτυο και σε συγκεκριμένη ομάδα έχει αναρτηθεί η απάντηση του Δημήτρη Δαβάκη. Όταν έρθει στο email του vimaonline.gr όπως ήρθε η επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Αθανασίου, δεσμευόμαστε για την ανάρτησή της). 


Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του κ. ΑθανασίουΣχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Πανοραμίτης 10.04.20
Και πολύ έκατσες.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.