ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

"Μένουμε Σπίτι" και Παίζουμε, Μαθαίνουμε, Δημιουργούμε» από το site του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

0 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, 18:43
Μέσα από το site του Δήμου Παλαιού Φαλήρου https://palaiofaliro.gr/ τα παιδιά γεμίζουν ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο τους

Νέες δυνατότητες στην ευχάριστη και δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου των παιδιών στο σπίτι, προσφέρει πλέον ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου καθώς στο site του Δήμου δημιουργήθηκε ειδικός διαδικτυακός χώρος για τα παιδιά, με τίτλο : «Μένουμε Σπίτι» - «Παίζουμε, Μαθαίνουμε, Δημιουργούμε» 

Στην συγκεκριμένη επιλογή, μικροί και μεγάλοι, έχουν δωρεάν πρόσβαση σε συνδέσμους και ιστοσελίδες με πλούσιο ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό, παιδαγωγικό και δημιουργικό περιεχόμενο, εύκολα προσβάσιμες, όπου γονείς και παιδιά μεταξύ άλλων μπορούν να κάνουν διαδικτυακές βόλτες σε μουσεία και βιβλιοθήκες, να παίζουν δημιουργικά παιχνίδια, να ακούνε παραμύθια και να βρίσκουν προτάσεις για διάβασμα και εκπαιδευτικά videos.

Στόχος, της δράσης είναι να αξιοποιηθεί το υλικό με τρόπο ουσιαστικό, με έμφαση στα παιδιά και μέριμνα να οργανωθεί ο ελεύθερος χρόνος τους ενισχύοντας ταυτόχρονα σημαντικά πεδία μάθησης.

Για τις προτάσεις που αναρτούνται, συνεργάστηκαν και ανταποκρίθηκαν, η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Π. Φαλήρου, τα ΚΔΑΠ του Δήμου, εκπαιδευτικοί, εθελοντικές ομάδες και ιδιώτες (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, γιατροί).

Το υλικό ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς. Αν θέλετε κι εσείς να συμπεριλάβουμε την πρότασή σας σε κάποια από τις παραπάνω ενότητες, παρακαλούμε στείλτε το υλικό σας στην διεύθυνση

Εmail: vivliothiki.dpf@palaiofaliro.gr

FB: https://www.facebook.com/dimotikesvivliothikesp.falirou/.

Υπεύθυνη για την οργάνωση, τον συντονισμό και το περιεχόμενο της δράσης είναι η Υπεύθυνη των Βιβλιοθηκών, Δημοτική Σύμβουλος, Μαίρη Τρύφων.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.