ΑΛΙΜΟΣ

"Mένουμε Σπίτι" με delivery στο σπίτι! - Μια χρήσιμη πρωτοβουλία του Δήμου Αλίμου

0 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, 20:54

Μία ενδιαφέρουσα και χρηστική πρωτοβουλία πραγματοποιεί ο δήμος Αλίμου προκειμένου να διευκολύνει τους δημότες του καθ' όλο το διάστημα που "Μένουν Σπίτι" και  ιδιαίτερα τους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, να προμηθεύονται τα είδη που είναι καθημερινά απαραίτητα με ένα απλό τηλεφώνημα. 

Ο Δήμος θα καταγράψει όλα τα καταστήματα με είδη πρώτης ανάγκης (φούρνους, φαρμακεία κλπ.) που ήδη ξεκίνησαν  να κάνουν delivery και θα τα αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου. 

"Έτσι", τονίζει ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, "εύκολα και γρήγορα, με ένα απλό τηλεφώνημα, κάθε πολίτης μπορεί να προμηθεύεται βασικά αγαθά καθημερινής κατανάλωσης, χωρίς να μετακινείται, χωρίς να ταλαιπωρείται, χωρίς να εκτίθεται στην πανδημία.

Ο Δήμος Αλίμου καταγράφει όλα αυτά τα καταστήματα και θα τα παρουσιάσει συγκεντρωμένα στο επίσημο site του (www.alimos.gr) την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, μαζί με τα τηλέφωνά τους και τις ώρες που κάνουν διανομή κατ' οίκον.

Τα καταστήματα που επιθυμούν να καταγραφούν μπορούν να στείλουν στο Δήμο ένα απλό e-mail (press@alimos.gr) με τη διεύθυνση και το τηλέφωνο της επιχείρησης, καθώς και τις ώρες που εξυπηρετεί με delivery. Εναλλακτικά, μπορεί να δώσει τα στοιχεία αυτά και τηλεφωνικά στο 213 2008048.

"Δικτυώνουμε πολίτες και επιχειρήσεις, γρήγορα και ανέξοδα, για την εξυπηρέτηση όλων και για να χτίσουμε "τείχος" στον κορωνοϊό!!" δηλώνει ο Δήμαρχος. 

"Μένουμε σπίτι, παίρνουμε τα καθημερινά αγαθά με delivery στο σπίτι!!"

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.