ΒΟΥΛΑ

Κορωνοϊός: Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα στο Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

0 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, 16:05

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2, έχει προβεί στη λήψη στοχευμένων μέτρων πρόληψης, τα οποία επικαιροποιούνται ως εξής:

Παρατείνεται, πλέον της αρχικής απόφασης των 14 ημερών, το κλείσιμο των δομών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α) για όσο διάστημα είναι σε ισχύ τα μέτρα.

Υπενθυμίζεται, ότι όλες οι παιδικές χαρές και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά για όσο διάστημα είναι σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα του Ο.Α.Π.Π.Α. καθώς και η παραχώρηση εγκαταστάσεων και αιθουσών του Δήμου προς συλλόγους και σχολεία για τη διεξαγωγή μαζικών, πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων είναι σε αναστολή μέχρι νεοτέρας.

Από τις 24 Μαρτίου και σε συνέχεια της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών, η Δημοτική Συγκοινωνία έχει αναστείλει τη λειτουργία της.

Η Δημοτική Αρχή προτρέπει τους πολίτες και ιδιαίτερα όσους ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου να τηρήσουν όλα τα μέτρα προσωπικής υγιεινής και πρόληψης, όπως αυτά ορίζονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και το Υπουργείο Υγείας και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Ο Δήμος μας παραμένει σε συνεχή επαφή με τα συναρμόδια Υπουργεία, τη διοίκηση του Ε.Ο.Δ.Υ και τις υγειονομικές μονάδες που λειτουργούν εντός της πόλης, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις της στον τιτάνιο αγώνα που δίνουν καθημερινά.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.