ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Αναστέλλονται όλα τα προγράμματα του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου

0 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, 19:56

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στον ευρύτερο πληθυσμό και κατόπιν εισήγησης του αρμόδιου Προέδρου του ΠΟΑΚΕ (Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο) Δημοτικού Συμβούλου & Γιατρού Μιχάλη Κουμεντάκου, ανακοινώνει την διακοπή όλων των επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κέντρου για μια εβδομάδα (από 9/3/2020 έως και 16/3/2020).
Η απόφαση αφορά τα προγράμματα: παραδοσιακών χορών, γυμναστικής , εκμάθησης μουσικών οργάνων, θεατρικής παιδείας, εκμάθησης κεντήματος & πλεξίματος καθώς και τις χορωδίες που δραστηριοποιούνται και φιλοξενούνται στις υποδομές του ΠΟΑΚΕ.

Πρόκειται για καθαρά προληπτικό μέτρο για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτών των συγκεκριμένων προγραμμάτων και λαμβάνεται με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την προστασία της δημόσιας υγείας και την έκτακτη συγκυρία που διανύουμε.
Επίσης, θα πρέπει να γίνει σαφές ότι τόσο για όλες τις υποδομές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου όσο και για τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων καθώς και για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, ακολουθούνται ως προς το θέμα του κορονοϊού όλες οι σχετικές οδηγίες που έχουν εκδοθεί έως και σήμερα από τις αρμόδιες και εμπλεκόμενες αρχές ( Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, Περιφέρεια Αττικής, Κ.Ε.Δ.Ε. και Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας) ενώ η απόφαση για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας σχολείων σε όλη την Ελλάδα για την προστασία από τον κορονοϊό, ανήκει αποκλειστικά στο Υπουργείο Παιδείας μετά από την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού και όχι στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και στη Δημοτική μας Αρχή.

Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.