ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης: Το υπουργείο Παιδείας αρμόδιο για το κλείσιμο σχολικών μονάδων

0 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, 10:13

Για το κλείσιμο σχολικών μονάδων εξαιτίας του κορωνοϊού ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους πολίτες πως την αρμοδιότητα αυτή φέρει αποκλειστικά το Υπουργείο Παιδείας. 

Συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση: 

Λόγω των δεκάδων ερωτημάτων από δημότες που έχει δεχτεί η δημοτική αρχή, σχετικά με το κλείσιμο σχολικών μονάδων λόγω κορωνοϊού, σας αναφέρουμε τα εξής:

Αποκλειστική αρμοδιότητα για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων για λόγους δημόσιας υγείας, έχει αποκλειστικά το Υπουργείο Παιδείας μετά από εισήγηση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και όχι ο Δήμος.

Η δημοτική αρχή βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με την σχολική κοινότητα και θα συνδράμει όπου ζητηθεί.
Ήδη όλα τα σχολικά συγκροτήματα, τα δημοτικά κτίρια και οι αθλητικοί χώροι έχουν απολυμανθεί από ειδικά συνεργεία, τα οποία θα επέμβουν ξανά όπου υπάρξει ανάγκη.

Με την συνεργασία όλων θα διασφαλιστεί η δημόσια υγεία. Δεν φοβόμαστε, και ενημερωνόμαστε για τους κανόνες υγιεινής που πρέπει όλη η οικογένεια να ακολουθεί. Ασπίδα μας είναι η γνώση και η πρόληψη και όχι ο πανικός και ο φόβος.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.