ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ολοκληρώνεται ο σταθμός μεταφόρτωσης του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης

1 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 16:51

"Νοικοκυρεύουμε τη διαχείριση απορριμμάτων μας με νόμιμη άδεια λειτουργίας", τονίζει ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, αναφερόμενος στον νέο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων ο οποίος εν όψει των έργων της επένδυσης, μεταφέρθηκε από το χώρο του πρ. αεροδρομίου του Ελληνικού δίπλα στο νεκροταφείο Αργυρούπολης. 

Όπως τονίζει είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα της διοίκησής τους. Η κατασκευή του νέου σύγχρονου σταθμού μεταφόρτωσης ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία, το σπουδαιότερο όμως είναι ότι είναι νόμιμα αδειοδοτημένος.
Κι αυτό είναι μία πολύ σημαντική παράμετρος καθώς πολλοί είναι οι δήμοι που δεν διαθέτουν νόμιμα αδειοδοτημένες μεταφορτώσεις. 

"Στη νέα εγκατάσταση, στο ειδικό κοντέινερ τα απορριματοφορα θα αδειάζουν και θα συμπιέζουν τα σκουπίδια στη νταλίκα προκειμένου να μεταφερθούν στη χωματερή  χωρίς όχληση ή περιβαντολλογική συνέπεια και κυρίως με ασφάλεια για τους εργαζόμενους μας", λέει ο δήμαρχος καταλήγοντας. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Nikos Diamantopoulos 28.02.20
Αυτά να τα βλέπει ο κος Κονδύλης που 6 χρόνια τώρα έχουμε πήξει στο σκουπίδι και στις μυρωδιές δίπλα από το γήπεδο που παίζουν παιδιά!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.