ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Σπανάκης: Ερώτηση για την αναβάθμιση των Πολυκλαδικών Σχολείων Ηλιούπολης

0 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 14:28

Την αναβάθμιση του κτιριακού συγκροτήματος των Πολυκλαδικών Σχολείων της Ηλιούπολης στη Λεωφ. Βουλιαγμένης,προς όφελος μαθητών και εκπαιδευτικών, ζήτησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης.

Με Κοινοβουλευτική Ερώτηση που κατέθεσε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου προς τέσσερις Υπουργούς (Υποδομών & Μεταφορών, Εσωτερικών, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Περιβάλλοντος & Ενέργειας), ο κ. Σπανάκης επισημαίνει ότι «το σχολικό συγκρότημα των Πολυκλαδικών Ηλιούπολης, λόγω ελλιπούς συντήρησης, παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα υποδομών τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Επιπλέον υπάρχει μεγάλο ζήτημα με το ενεργειακό κόστος των κτιρίων, το οποίο παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, παρά τη χρήση του φυσικού αερίου, γεγονός που καθιστά αναγκαία και την ενεργειακή αναβάθμισή τους».

Στην Ερώτησή του ο κ. Σπανάκης ζητάει μεταξύ άλλων την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ηλιούπολης, προκειμένου να προχωρήσει στην αναβάθμιση του κτιριακού συγκροτήματος των Πολυκλαδικών Σχολείων στη Λεωφ. Βουλιαγμένης.  

Δείτε το  πλήρες κείμενο της ερώτησης


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.