ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Σύσκεψη για τα εγκαταλελειμμένα - αυθαίρετα της περιοχής «Νησάκι» στην Πικροδάφνη

0 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 18:03

Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ανέλαβε την πρωτοβουλία σύγκλησης ευρείας σύσκεψης υπηρεσιακών παραγόντων και συναρμόδιων φορέων, με θέμα τον συντονισμό ενεργειών και δράσεων για την επίλυση του χρόνιου ζητήματος των αυθαίρετων κτισμάτων που βρίσκονται στη περιοχή «Νησάκι» στο ρέμα της Πικροδάφνης.

Η σύσκεψη έλαβε χώρα σήμερα στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου και σε αυτήν, πέραν του Δημάρχου συμμετείχαν: η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα κα. Δήμητρα Νάνου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Διευθυντές και στελέχη διαφόρων υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιού Φαλήρου, στελέχη της Αρχής του Συνηγόρου του Πολίτη και Προϊστάμενοι διευθύνσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης αναλύθηκε το πρόβλημα σε όλες του τις πτυχές και οι εμπλεκόμενοι φορείς που παρέστησαν δεσμεύτηκαν για τις κατά αρμοδιότητα άμεσες ενέργειές τους.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.