ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου σε συνάντηση με τον Γάλλο πρέσβη στο Δημαρχείο

0 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 11:48

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για θέματα κοινού ενδιαφέροντος είχαν ο Πρέσβης της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Patrick Maisonnave και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος στο Δημαρχείο της Πόλης.

H συζήτηση ήταν ιδιαίτερα εγκάρδια και κατά τη διάρκεια της, τέθηκαν όλα τα θέματα ελληνογαλλικού ενδιαφέροντος με αιχμή θέματα πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων καθώς πρόθεση και των δύο μερών είναι η εμβάθυνση και η αναβάθμιση των κοινών δεσμών ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου από πλευράς του τόνισε τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και το ενδιαφέρον του φαληρικού πολιτιστικού και καλλιτεχνικού κόσμου για το Γαλλικό Πολιτισμό, άποψη με την οποία ο Γάλλος Πρέσβης συμφώνησε απόλυτα.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο κ. Γιάννης Φρέρης, Συμπαραστάτης του Δημότη και της Eπιχείρησης στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος διαχρονικά και με συνέπεια υποστηρίζει την Ελληνογαλλική φιλία.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.