ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024, 09:50

ΑΛΙΜΟΣ

Αιτωλοακαρνάνες Αλίμου, το αδιαχώρητο στην πίτα τους

1 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 12:43

Την, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων του δήμου Αλίμου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, στο παραλιακό κοσμικό κέντρο της περιοχής "Ελλήνων γεύσεις", στους χώρους του οποίου είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από την ανταπόκριση του κόσμου.

Ο Πρόεδρος, Δημήτρης Δημάκης, πλαισιωμένος από τον Αντιπρόεδρο, Νικόλαο Αλβανό, τον Γ.Γ. Χρήστο Γκιόλια, τον ταμία, Θανάση Ψειμάδα και το μέλος, Ευαγγελία Κεφαλά, αφού καλωσόρισε και ευχήθηκε στους καλεσμένους για ένα ειρηνικό νέο έτος, με υγεία προσωπική και οικογενειακή, στην συνέχεια ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για διάφορα ζητήματα και δράσεις τους, αναφέροντας μάλιστα ότι, στις σχετικά πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, δύο από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου τους, οι κ.κ. Αλβανός και Γκιόλιας, εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος απουσίαζε στις Βρυξέλλες, για θέματα σχετικά με την Αυτοδιοίκηση, αφού ως γνωστό πριν λίγες ημέρες, ορίστηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, τακτικό μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περίοδο 2020 - 2025, ύστερα από εισήγηση του Υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκου.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Δημάκης, κόβει την πίτα, υπό το βλέμμα του Αντιπροέδρου, Νικ. Αλβανού, του Γ.Γ. Χρήστου Γκιόλια και της τυχερής της βραδιάς, Ευαγγελίας Κεφαλά.
 
Ακολούθως, κάλεσε την Αντιδήμαρχο Διοίκησης και εκπρόσωπο του δημάρχου, Αναστασία Σιμητροπούλου, για ευχές και μετά ο κ. Δημάκης προχώρησε στην κοπή της βασιλόπιτας, το τυχερό "φλουρί" της οποίας έπεσε στο κομμάτι της Ευαγγελίας Κεφαλά.

Το πρόγραμμα της βραδιάς συνεχίστηκε με φαγητό, ποτά, ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορό μέχρι αργά.


Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης του Δήμου Αλίμου, Αναστασία Σιμητροπούλου, εύχεται και μεταφέρει μήνυμα του Δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη, για ένα ευτυχισμένο 2020 και καλή διασκέδαση.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Δήμητρα Νάνου, ο πρώην δήμαρχος Αλίμου, Αργύρης Αργυρίου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Αναστάσιος Γαϊτάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Στέφανος Διαμαντής, οι αντιδήμαρχοι, Αναστασία Σιμητροπούλου, Θεοδώρα [Δώρα] Σύρμα, Γεωργία Πάππας, Γιώργος Μακαριγάκης, Γιάννης Αντωνάκης και Νίκος Αλεξόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Εύη Δοδωνή, Λουκία Μελισσαράτου, Γιάννης Μαριόλης, Γιάννης Βέργης, Κωνσταντίνος Φαλιέρος και Κώστας Χαρίτος, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Κοκκόσης, ο εκδότης της εφημερίδας "Αιτωλοκαρνανική", Χρυσόστομος Παντούλας, Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων του Αλίμου κ. α.


Από αριστερά: Δώρα Σύρμα, Ιωάννα Βελέντζα, Άκης Γιακουμίδης, Στέφανος Διαμαντής και δεξιά, Γιάννης Αντωνάκης, Γιώργος Μακαριγάκης και Βελισσάριος Κονδύλης.


Η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Δήμητρα Νάνου, χαιρετίζει την εκδήλωση, έχοντας δίπλα της τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου των Αιτωλοακαρνάνων Αλίμου, Δημήτρη Δημάκη και Χρήστο Γκιόλια [δεξιά].




Δημήτρης Χ. Κωνσταντινόπουλος, Χρυσόστομος Παντούλας, Αργύρης Αργυρίου, Στέφανος Διαμαντής, Αναστάσιος Γαϊτάνης, Γιάννης Βέργης, Ιωάννα Βελέντζα, Κων/νος Δαμιανόπουλος, Εύη Δουδωνή.


Από δεξιά: Ευάγγελος Κοκκόσης, Νίκος Αλεξόπουλος, Θεοδώρα [Δώρα] Σύρμα, Γιώργος Μακαριγάκης, Γιάννης Αντωνάκης, Κώστας Χαρίτος, Λουκία Μελισσαράτου και Εύη Δουδωνή.


Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, έδωσε τις ευχές του και ενημέρωσε για το φλέγον θέμα των υδάτων του ποταμού Αχελώου στον νομό και για την ευτυχή κατάληξη που θα έχει για τους κατοίκους της  ευρύτερης περιοχής.


Από δεξιά: Αφροδίτη Μαριόλη, Ντόρα Δανοχρήστου, Θανάσης Ψειμάδας με τον εγγονό του και την παρέα τους.


Δεξιά, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, με τον Μιχάλη Αναγνωστόπουλο και την Βούλα Τράπαλη, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εκτελωνιστών του Δήμου Αλίμου.


Σε πρώτο πλάνο, ο Άκης Γιακουμίδης και δίπλα του ο Βελισσάριος Κονδύλης.


 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Καλαμακιώτισσα 15.02.20
Συγχαρητήρια και του χρόνου.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.