ΒΟΥΛΑ

Προκήρυξη παραχώρησης της θέσης περιπτέρου στην οδό Καραϊσκάκη στη Βούλα

0 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 15:38

Για τη θέση περιπτέρου που βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη και Πλατείας Ελευθερίας  στη Βούλα, ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης καλεί άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ), πολύτεκνους και πολεμιστές Κύπρου να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο.   

H ανωτέρω θέση περιπτέρου θα διατεθεί, βάσει του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος και εφόσον δεν υπάρχουν βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δήμο κατά το άρθρο 285 του Ν.3463/06, με εξαίρεση τις περιπτώσεις εκκρεμοδικίας και του διακανονισμού καταβολής αυτών, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση που για τη θέση υπάρχουν περισσότεροι από ένας δικαιούχοι με τα ίδια εισοδήματα, θα διεξαχθεί μεταξύ τους κλήρωση που θα γίνει σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στο Δήμο από την 10η Φεβρουαρίου 2020 (ημέρα Δευτέρα) έως την 28η Φεβρουαρίου 2020 (ημέρα Παρασκευή) τα παρακάτω δικαιολογητικά που αφορούν όλες τις κατηγορίες: 

α. Αίτηση ( χορηγείται από την υπηρεσία)
β. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας
γ. Αντίγραφο Εκκαθαριστικού σημειώματος δήλωσης φορολογίας εισοδήματος 2019 (φορολογικό έτος 2018) κι επιπλέον τα παρακάτω δικαιολονητικά ανά ειδική κατηγορία:

Άτομα με Αναπηρία:
Πιστοποιητικό της Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής του άρθρου 6 του ν. 2556/1997, όπως ισχύει σήμερα, από το οποίο να προκύπτει η πάθηση και το ποσοστό αναπηρίας.

Πολύτεκνοι:
Πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, που να πιστοποιεί την πολυτεκνική ιδιότητα.

Πολεμιστές Κύπρου
Πλήρες πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α' και βεβαίωση του οικείου συνδέσμου ή συλλόγου πολεμιστών, αναγνωρισμένου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σημείωση Βεβαίωση περί μη οφειλής προς το Δήμο, αναζητείται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία

Να σημειώσουμε πως το περίπτερο που υπήρχε εκεί αλλά ήταν κλειστό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα απομακρύνθηκε όταν το διέλυσε ΙΧ που έπεσε πάνω του πριν λίγο καιρό. 

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.