ΑΛΙΜΟΣ

Ταμειακό υπερπλεόνασμα 700.000 ευρώ είχε ο δήμος Αλίμου το 2019

0 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 10:50

Ταμειακό υπερπλεόνασμα 700.000 ευρώ είχε στο κλείσιμο της περασμένης χρονιάς ο Δήμος Αλίμου. Όπως είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης κατά τη διάρκεια της συζήτησης της 1ης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, τα χρήματα αυτά θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα προκειμένου να υλοποιηθεί με ακόμη μεγαλύτερη ευχέρεια ο Προϋπολογισμός του τρέχοντος έτους. 

"Από τα έσοδα που υπολογίζαμε να εισπράξουμε το 2019" είπε, "εισπράξαμε 700.000 ευρώ παραπάνω. Αυτό είναι μια επιτυχία κυρίως του Τμήματος Εσόδων και της Δ/νσης Οικονομικής Υπηρεσίας, γιατί κυνηγώντας μεγαλοοφειλέτες που διέφευγαν για πολλά χρόνια, μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε πολλά χρήματα. Η προσπάθειά μας φυσικά θα συνεχιστεί και τη χρονιά αυτή".

Στην ίδια συνεδρίαση, το σώμα εκτός από την υπερψήφιση της 1ης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού, ομόφωνα ενέκρινε και την Α' κατανομή λειτουργικών δαπανών για το έτος 2020, ποσού 78.232,28 ευρώ, ώστε να καλυφθούν λειτουργικές δαπάνες Σχολικών μονάδων στις Σχολικές Επιτροπές.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.