ΓΔ: 790,14 -0,49% EUR/USD: 1,2076

ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος - Πέτσας: Nα πληρώνουν σε κάθε περίπτωση

1 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 11:26

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Άλιμο, ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν και αυτό σχετικά με την επιβολή προστίμου σε γνωστή ανώνυμη εταιρεία που εδρεύει στην περιοχή, για την παράνομη τοποθέτηση πινακίδων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, και επειδή η επιχείρηση είχε ήδη αφαιρέσει τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες της μετά από σχετικές ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, έγινε λόγος να μην της επιβληθεί κανένα χρηματικό πρόστιμο, κάτι όμως, με το οποίο δεν συμφώνησε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Γιάννης Πέτσας.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Πέτσας, δικαιολόγησε τις αντιρρήσεις του, λέγοντας πως, έστω και αν οι, όποιες, παράνομες διαφημιστικές πινακίδες αποσύρονται από τον ίδιο τον παρανομήσαντα, ο Δήμος να μην διαγράφει ολόκληρο το επιβληθέν χρηματικό πρόστιμο, αλλά να μπαίνει ένα μικρότερο, το οποίο θα καθοριστεί με απόφαση του σώματος. Και αυτό γιατί, αν συνεχίσουν ως Διοίκηση να αντιμετωπίζουν με τον παλαιό τρόπο όλες αυτές τις παρανομίες, θα βάζει ο καθένας όπου θέλει τις αφίσες του, θα τραβάει για καιρό η παρανομία τους και όταν τους καλεί ο Δήμος για τα δέοντα, θα πηγαίνουν και θα τις κατεβάζουν, επειδή θα ξέρουν, εκ των προτέρων, ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν τίποτα.

Μετά από αυτό, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, πρότεινε να μην εξαλείφεται το πρόστιμο που θα επιβάλλεται, αλλά όσοι παρανομούν να πληρώνουν, το μίνιμουμ, 1.500 [χίλια πεντακόσια] ευρώ, ακόμη και αν οι διαφημιστικές πινακίδες αφαιρούνται από τους ίδιους που τις έβαλαν [παρανόμως].

Κατόπιν τούτου, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση του δημάρχου. 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Πέργκουλος 11.02.20
Σωστό! Πολύ σωστό και δίκαιο!
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.