ΑΛΙΜΟΣ

Το "Νότιον Σήμα" έκοψε την πίτα του

0 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 13:04

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, παρουσία του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός "ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ" που εδρεύει στον Δήμο Αλίμου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Εκτελωνιστών, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Ιωνίας 96, στο Άνω Καλαμάκι. 

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Οργανισμού, πρώην δήμαρχος Βασίλης Ξένος - Γαβριέλης και ακολούθησε η εκπαιδευτικός, Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου, Ιωάννα Μικρογιαννάκη, η οποία ανέπτυξε το θέμα: "Οι Τράχωνες άλλοτε και τώρα, από την αίσθηση του τόπου, στην δράση για τον τόπο".

Ο δήμαρχος με την σειρά του, έκοψε τα κομμάτια της πίτας, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Σ. για τις πολυσχιδείς του δραστηριότητες, μέσα στις οποίες πρωτεύοντα ρόλο έχει και η ανάδειξη της ιστορίας της περιοχής, ενημερώνοντας ταυτόχρονα πως το 2020 έχει ανακηρυχθεί από τον Δήμο "Έτος Τοπικής Ιστορίας".

Κατόπιν τούτου, αναμενόμενο είναι το "Νότιον Σήμα", που ως γνωστό είναι πιστοποιημένος φορέας από το Υπουργείο Παιδείας, να έχει  συμμετοχή κατά την διάρκεια των δράσεων αυτών του δήμου Αλίμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Στέφανος Διαμαντής, ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ, Νικόλαος Αλβανός, οι δημοτικοί σύμβουλοι,της Διοίκησης, Γιάννης Βέργης και Κωνσταντίνος Φαλιέρος, επίσης, οι δ.σ. της μειοψηφίας, Κωνσταντίνος Χαρίτος και Δημ. Γιαννακόπουλος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, Αριστείδης Θωμόπουλος, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας και Αξιοποίησης Αρχαιοτήτων Αλίμου, Παύλος Παπαδημητρόπουλος, η τ. δημοτική σύμβουλος Ελένη Μπελιά κ. α.
Ο πρώην δήμαρχος Αλίμου, Βασίλης Ξένος - Γαβριέλης, καλωσορίζει τους καλεσμένους.


Από αριστερά, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, Νικόλαος Αλβανός, Κων/νος Φαλιέρος, Γιάννης Βέργης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Στέφανος Διαμαντής. Δίπλα του, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας και Αξιοποίησης Αρχαιοτήτων Αλίμου, Παύλος Παπαδημητρόπουλος.

Οι Βασίλης Ξένος - Γαβριέλης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Χρήστος Αδαμόπουλος, παρακολουθούν την ομιλήτρια, Ιωάννα Μικρογιαννάκη.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.