ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Valentine's Day - 14 Φεβρουαρίου, ο Γιάννης Πλούταρχος γιορτάζει τον έρωτα στο ATHENS METRO MALL!

0 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 16:29

VALENTINE'S DAY. Η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου πλησιάζει και εσείς ακόμα αναρωτιέστε πως και κυρίως που θα την απολαύσετε μαζί; Το ATHENS METRO MALL έχει για εσάς την καλύτερη πρόταση… την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 20.00 υποδέχεται τον μοναδικό τραγουδιστή του έρωτα, Γιάννη Πλούταρχο, για να ζήσουμε μαζί τις πιο ρομαντικές στιγμές.

Η ατμόσφαιρα θα ντυθεί στις νότες του έρωτα από τις 18.00 έως τις 20:00 με τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3 να εκπέμπει live αγαπημένες επιτυχίες ενώ οι fans του έρωτα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αποκλειστική Live συνέντευξη του Γιάννη Πλούταρχου στον Μάκη Πουνέντη.

Γιορτάστε με ένα special πακέτο αγάπης!

Από το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου επισκεφτείτε το ATHENS METRO MALL, κάντε τις αγορές σας και διεκδικήσετε*: Μια διανυκτέρευση με γεύμα σε ξενοδοχείο της Αθήνας για ένα τυχερό ζευγάρι, το οποίο θα ανακοινωθεί ζωντανά στις 14 Φεβρουαρίου μεταξύ 20:00 και 21:00, από τον Μάκη Πουνέντη στον χώρο του ATHENS METRO MALL.

*Συμμετοχή στην κλήρωση με την επίδειξη αποδείξεων οποιασδήποτε αξίας, της ίδιας ημέρας στο infodesk (επίπεδο 1) και με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής ένα κουπόνι ανά άτομο ανά ημέρα.

*ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ – ΟΡΟΙ

1.- Η εταιρεία ΤΑΛΙΜΑ Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), στο πλαίσιο των προωθητικών της ενεργειών, διοργανώνει διαγωνισμό από τις 08 Φεβρουαρίου 2020 έως και τις 14 Φεβρουαρίου 2020, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Metro Mall, ο νικητής του οποίου, κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2020, θα κερδίσει ως δώρο μια διαμονή και ένα δείπνο για δύο (2) άτομα στο ξενοδοχείο Vouliagmeni Suites της Αθήνας για τις 14 Φεβρουαρίου 2020 (με δυνατότητα αλλαγής της ημερομηνίας για οποιαδήποτε ημέρα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2020 αναλόγως της διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου).

2.- Στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι επισκέπτες, άνω των 18 ετών, που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall, ανεξαρτήτως αξίας (ισχύει με την επίδειξη απόδειξης της ίδιας ημέρας στο info desk του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall με ανώτατο δικαίωμα συμμετοχής μία φόρμα συμμετοχής ανά άτομο ανά ημέρα), από τις 08 Φεβρουαρίου 2020 έως και τις 14 Φεβρουαρίου 2020.

3.- Στην κλήρωση δεν μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και οι συγγενείς τους μέχρι και δευτέρου βαθμού, καθώς και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall.

4.- Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Εμπορικού Κέντρου Athens Metro Mall (http://www.athensmetromall.gr) και θα ειδοποιηθεί και τηλεφωνικά από τη Διοργανώτρια.

5.- Το δώρο παραλαμβάνεται μόνο από το νικητή.

6.- Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τον κανονισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο, να ακυρώσει τον διαγωνισμό ή να τον παρατείνει.

7. Η Διοργανώτρια ενημερώνει τους συμμετέχοντες/ τους νικητές του διαγωνισμού ότι η ίδια ή/ και τρίτοι, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της, θα επεξεργασθούν τα ελάχιστα απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξουν από τους ίδιους, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους ανωτέρω όρους, με σκοπό τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την απόδοση των δώρων.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού γίνεται βάσει της συγκατάθεσής τους που εκδηλώνεται δια της θετικής ενέργειας στην οποία έχουν προβεί κατά περίπτωση, η δε συγκατάθεση αυτή δύναται να ανακληθεί οποτεδήποτε στο: privacy@athensmetromall.gr, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Μετά την απόδοση των δώρων, οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων/ των νικητών του διαγωνισμού θα καταστρέφονται, εκτός εάν η τήρησή τους δικαιολογείται ή επιβάλλεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στην ειδικότερη περίπτωση που τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα έχουν δώσει τη σχετική συγκατάθεσή τους προκειμένου να ενημερώνονται σχετικά με τυχόν νέα, μελλοντικά γεγονότα/ εκδηλώσεις (events) κτλ της Διοργανώτριας, η Διοργανώτρια θα χρησιμοποιεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτή για τον εν λόγω σκοπό. Τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσουν τη σχετική συγκατάθεσή τους στο privacy@athensmetromall.gr.

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και φορητότητας των δεδομένων που τους αφορούν, οι συμμετέχοντες/ οι νικητές του διαγωνισμού μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 9769444 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@athensmetromall.gr. Τέλος, έχουν το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (πληροφορίες στο www.dpa.gr).

8.- Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί δικαίωμα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.