ΑΛΙΜΟΣ

Γιάννης Μαριόλης: "Οι παιδικοί μας σταθμοί είναι οι καλύτεροι"

0 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 20:43

"Οι παιδικοί μας σταθμοί είναι οι καλύτεροι". Αυτό ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης και αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ των Παιδικών Σταθμών του δήμου Αλίμου, Γιάννης Μαριόλης, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2020, στην κεντρική αίθουσα του κοσμικού κέντρου "FRANGELIKO", η οποία πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των κυριών που εργάζονται στο εν λόγω Νομικό Πρόσωπο. 

Πάνω σε αυτό μάλιστα, παίρνοντας τον λόγο για τον δικό του χαιρετισμό και ευχές, τον επιβεβαίωσε ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των εργαζομένων υπαλλήλων στον Δήμο, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ο οποίος ήταν εκεί, μαζί με τον αντιπρόεδρο, Κωνσταντίνο Κουρτέλη.

Ο Γιάννης Μαριόλης, μετά τις ευχές του, δεν ξέχασε να θυμήσει κάτι που έχει πει και άλλες φορές σε διάφορες εκδηλώσεις ότι, "Συνεχής είναι η προσπάθειά μας, ώστε κανένα παιδί να μην μένει έξω από τους παιδικούς σταθμούς μας και τα έχουμε καταφέρει. Άλλωστε, διαχρονικά, το σύνθημά μας ήταν και συνεχίζει να είναι πως, "Όλα τα παιδιά του Αλίμου, είναι παιδιά μας" ".

Εκτός από τους ανθρώπους που ήδη αναφέραμε, παρευρέθησαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι, Αναστασία Σιμητροπούλου και Νικόλαος Αλεξόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιάννης Βέργης, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, Νίκος Παπανικολάου και Δημ. Γιαννακόπουλος.

Να σημειώσουμε τέλος πως, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ είναι ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Μαριόλης, ενώ ανάμεσα στα τακτικά μέλη συμπεριλαμβάνεται, η δημοτική σύμβουλος Εύη Δουδωνή, καθώς και οι: Ντόρα Δανοχρήστου, Αμαλία Κυριακάκη, η π. δημοτική σύμβουλος, Άννα Κεσίσογλου και o Δημήτρης Δράκος.


Η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, Παναγιώτα Νικολάου - Καλαθιανάκη, ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ, Γιάννη Μαριόλη [δεξιά] και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στον Δήμο Αλίμου, Δημήτρη Γεωργακόπουλο.


Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του ΝΠΔΔ "ΚΑΠΗ ΑΛΙΜΟΥ", Αναστασία Σιμητροπούλου, με τον δημοτικό σύμβουλο της Διοίκησης, Γιάννη Βέργη, Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας και Εντεταλμένο Σύμβουλο της Δημοτικής Αστυνομίας Αλίμου.


Πάνω [από αριστερά]:Κωνσταντίνος Φαλιέρος, Γιάννης Βέργης, Νίκος Αλεξόπουλος, Γιάννης Μαριόλης και κάτω, Αμαλία Κυριακάκη, Αναστασία Σιμητροπούλου, Άννα Κεσίσογλου, Ντόρα Δανοχρήστου, Γιώτα Νικολάου - Καλαθιανάκη και Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.