ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο - Απόφαση Δημάρχου: Αναστολή λειτουργίας Σχολείων λόγω γρίπης

0 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 12:09

 Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν εισηγήσεων των Διευθύνσεων των Σχολείων, με σχετική απόφαση του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ για την προληπτική προστασία των μαθητών από τη γρίπη οι σχολικές μονάδες :

Το 1ο Γυμνάσιο Π. Φαλήρου από Πέμπτη 6/2 έως και Παρασκευή 7/2
Το 3ο Νηπιαγωγείο Π. Φαλήρου από Τετάρτη 5/2 έως και Παρασκευή 7/2
Το Τμήμα Β1 του 5ου Γυμνασίου Π. Φαλήρου από Τετάρτη 5/2 έως και Παρασκευή 7/2

Πρόκειται για μέτρο πρόληψης πιθανής διασποράς της γρίπης, μετά από απουσία μεγάλου αριθμού μαθητών και σχετική ενημέρωση-εισήγηση του Συλλόγου Διδασκόντων.

Σημειώνεται ότι:

Για τυχόν διακοπή της λειτουργίας και άλλων σχολικών μονάδων θα ακολουθήσει νεότερη Ανακοίνωση, κατόπιν της ενημέρωσης – εισήγησης που θα έχει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου από τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, παρακαλούνται οι μαθητές, οι οικογένειές τους και όλοι οι πολίτες να λάβουν γνώση και να τηρούν με προσοχή τις οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ για την προστασία της υγείας τους από τη γρίπη Η1Ν1. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.