ΒΟΥΛΑ

Μετρούν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σε σχολεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

0 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 14:12

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τον Εθνικό Παρατηρητήριο Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων, έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση τριών σταθμών μέτρησης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε επιλεγμένα σημεία εντός των ορίων του Δήμου και συγκεκριμένα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βάρης, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας, στο Δημοτικό Σχολείο Βουλιαγμένης και στο Δημαρχείο Βουλιαγμένης. Στόχος του προγράμματος είναι ο διαρκής αδιάβλητος, διαφανής, αξιόπιστος και ανά τακτά χρονικά διαστήματα διενεργούμενος έλεγχος της τήρησης των θεσμοθετημένων ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Τα όρια της ακτινοβολίας στα συγκεκριμένα σημεία παρακολουθούνται συνεχώς και τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα https://paratiritirioemf.eeae.gr/index.php?option=com_emf&view=areas&Itemid=282&lang=el.

Η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί τα αποτελέσματα του προγράμματος και εφ’ όσον κριθεί απαραίτητο θα προχωρήσει στην προμήθεια περισσότερων σταθμών να παρακολουθήσει αποτελεσματικότερα τα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, ειδικά στα σχολεία της πόλης.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.