ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Αν πάνε καλά οι εργαζόμενοι πάει καλά και ο ∆ήμος»

0 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 20:15

Ο Πρόεδρος της ΚΕ∆Ε, υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης τον Πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Νίκο Τράκα και την Εκτελεστική Γραμματεία του οργάνου στα γραφεία της ΚΕ∆Ε.

«Αποτελείτε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η πρόθεσή μας είναι να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε και να βρούμε κοινούς τόπους συνεργασίας» είπε, χαιρετίζοντας ο κ. Παπαστεργίου, και τόνισε: Αν πάνε καλά οι εργαζόμενοι πάει καλά και ο ∆ήμος

Τα θέματα της κινητικότητας στους ∆ήμους αλλά και της ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων βρέθηκαν στο τραπέζι των συνομιλίων των δύο πλευρών. ΚΕ∆Ε και ΠΟΕ-ΟΤΑ συμφώνησαν ότι πρέπει να βρεθεί ουσιαστική λύση στην
αντιμετώπιση της τάσης φυγής υπαλλήλων από τους ∆ήμους.Για το θέμα της ασφάλειας και της υγείας τονίστηκε ότι πρέπει να τηρούνται όλες οι προδιαγραφές για να αποφεύγονται όσο το δυνατόν ατυχήματα λόγω πλημμελούς εφαρμογής των κανόνων ασφαλείας.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση ΚΕ∆Ε με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, Α’ Αντιπρόεδρος και ο κ. ∆ήμhτρης Κάρναβος Β’ Αντιπροεδρος.

Η ΚΕ∆Ε θα μελετήσει αναλυτικά τα αιτήματα των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση και θα συνεχίσει τις συναντήσεις μαζί τους προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουν στην καλή λειτουργία των ∆ήμων υπέρ των πολιτών.  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.