ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Σύλλογος ΑΘΗΝΑ: Βασιλόπιτα με ευχές και νέες προσδοκίες για το 2020

Του Νικόλα Κονταρίνη - ΦΩΤΟ "V" 0 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 11:48

Παρουσία του δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ο Γυναικείος Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Παλαιού Φαλήρου "ΑΘΗΝΑ", έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020, υπό τις ευλογίες του πατρός Σπυρίδωνα, εφημέριου του Ι. Ν. της Αγίας Κυριακής.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μαρία Καφούρου, πλαισιωμένη από τα μέλη του δραστήριου συλλόγου, καλωσόρισε τον κόσμο και μετά από το εορταστικό πρόγραμμα που ακολούθησε, κόπηκαν και μοιράστηκαν τα κομμάτια της βασιλόπιτας στους παρευρισκομένους, οι οποίοι, για μία φορά ακόμη, είχαν κατακλύσει όλους τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου της οδού Σολωμού, στην περιοχή της Κοψαχείλας.

Σημαντική και η παρουσία αρκετών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ των οποίων διακρίναμε τους Αντιδημάρχους: Αλέξανδρο Πανταζή και Γεώργιο Ασημακόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους: Μαρία Μιχαλοπούλου, Ανδρέα Δούμα, Γιώργο Βασιλείου, Μιχάλη Κουμεντάκο, Μελέτη [Τάκη] Βατίστα, Χαράλαμπο Παπακωστόπουλο, Αντώνη Αλιμπέρτη, Νικόλαο Μιχαλόπουλο και Μαρία Αθανασούλα - Ρωμανιουδάκη. Επίσης, παρούσα όπως κάθε φορά άλλωστε η Αντιδήμαρχος του όμορου δήμου της Νέας Σμύρνης, Κλαίρη Δεληγιάννη, ο πρώην Αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γεώργιος Καλιαμπέτσος και η πρώην δημοτική σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, Ευαγγελία Φακιολά.

Από άλλους συλλόγους και φορείς της περιοχής, το "παρών" έδωσαν: Μαρία Καφούρου ["ΑΘΗΝΑ"], Λίτσα Κολυβά ["ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ"], Βούλα Σπυριδωνίδου [Ε.Κ.Α. "ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ"], Ρένα Μαρουλίδου ["ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ"], Βίκυ Βλάχου ["ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"] και Δημήτρης Γεωργακάκης [ΚΡΗΤΕΣ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ].


Σε πρώτο πλάνο [αριστερά], ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, Αλέξανδρος Πανταζής.


Ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος και η σύζυγός του Ντόρα Λαγού [κάτω σειρά, δεύτερη από δεξιά], ανάμεσα στην Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου "ΑΘΗΝΑ".


Ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Ασημακόπουλος και η δημοτική σύμβουλος, Μαρία Μιχαλοπούλου [όρθια πρώτη αριστερά] με τις κυρίες Προέδρους συλλόγων και φορέων της περιοχής. [Δεύτερη από αριστερά κάτω, η Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, Κλαίρη Δεληγιάννη].

Αλέξανδρος Πανταζής, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Βασιλείου, Μαρία Μιχαλοπούλου.


Ανδρέας Δούμας, Νίκος Μιχαλόπουλος, Μαρία Αθανασούλα - Ρωμανιουδάκη, Μιχάλης Κουμεντάκος [Πρόεδρος ΚΕΠΟΑ].

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.