ΑΛΙΜΟΣ

Οι χειμερινοί κολυμβητές Αλίμου έκοψαν την πίτα τους

1 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 12:16

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των χειμερινών κολυμβητών, " Ο ΑΛΙΜΟΣ", με έδρα στον ομώνυμο δήμο  της παράκτιας ζώνης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Στέφανου Διαμαντή και δημοτικών συμβούλων της πόλης.

Όπως κάθε χρόνο, πριν την κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκε η έπαρση της Ελληνικής σημαίας και ακολούθως ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σταμάτης Γουδέλης, πλαισιωμένος από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισε τους φίλους τους που βρέθηκαν εκεί και, αμέσως μετά, κάλεσε τον κ. Διαμαντή, ο οποίος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, μετέφερε τις ευχές της Δημοτικής Αρχής και στην συνέχεια έκοψε τα κομμάτια της βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση αυτή, πέραν των ήδη αναφερθέντων, το "παρών" έδωσαν, ο δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρανικόλας, η πρώην δημοτική σύμβουλος της παράταξης του νυν δημάρχου, αρχαιολόγος, Άννα Κεσίσογλου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής κ.α.


Ο Πρόεδρος του Δ. Σ. Αλίμου, Στέφανος Διαμαντής και ο δραστήριος Αλιμιώτης, Νίκος Παπαδόπουλος [αριστερά], με φίλους του Συλλόγου.


Σταμάτης Γουδέλης, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, Άννα Κεσίσογλου, Στέφανος Διαμαντής.


Ηλίας Πιερράκος, Κωνσταντίνος Φαλιέρος, Άννα Κεσίσογλου, Στέφανος Διαμαντής, Νίκος Παπαδόπουλος, Σταματία Γιαννούτσου.


Έπαρση της Ελληνικής σημαίας.


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Στέφανος Διαμαντής [δεξιά], μεταφέρει τις ευχές του Δημάρχου της πόλης, Ανδρέα Κονδύλη, έχοντας δίπλα του τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών "Ο ΑΛΙΜΟΣ", Σταμάτη Γουδέλη.Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Καλοκαιρινή κολυμβήτρια ...... 17.01.20
......μπρρρρρρρρρ! Πάντως σας εύχομαι και του χρόνου να είστε καλά να ξαναγιορτάσετε
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.