ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σ. Τζουλάκη

0 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 11:18
Γ. Πατούλης: Συνεργαζόμαστε με όλους τους δημάρχους της Αττικής για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και δράσεων προς όφελος των πολιτών

Η υλοποίηση εμβληματικών έργων σε αναπτυξιακό επίπεδο, αλλά και η ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών για την υγεία των πολιτών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας προκειμένου να υλοποιηθούν μια σειρά από έργα και αναπτυξιακές δράσεις στην περιοχή, ενώ έγινε και αναφορά σε συγκεκριμένα έργα όπως είναι το κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης και η λειτουργία ΚΕΠ Υγείας το οποίο μάλιστα θα λειτουργήσει ως πιλότος και για άλλους Δήμους της Αττικής.
Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά σε τεχνικά και αποχετευτικά έργα, καθώς και σε έργα ασφαλτόστρωσης.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Πατούλης επισήμανε πως στις προτεραιότητες της νέας Διοίκησης είναι πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και πρόσθεσε πως θα συμβάλει, με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ως Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξουμε όλους τους Δήμους με στόχο την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων προς όφελος των πολιτών. Για εμάς η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η πρόληψη υγείας αποτελούν ύψιστες προτεραιότητες».
Στη συνάντηση συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τομέα Δήμητρα Νάνου και υπηρεσιακά στελέχη.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.