ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάρωσε η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Cheer League για το 2019

0 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 21:07
Πρώτες θέσεις για το Ελληνικό Αστέρι και τους Εύαθλους Τρικάλων

Ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία η τελική κατάταξη της CheerLeague για το 2019 και η Ελλάδα για ακόμα μία χρονιά, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης.

Την πρωτιά στην κατηγορία τους Senior DoubleCheer Hip Hop, κατέκτησαν οι Ευαγγελία Βενέτη και Φίλιππος Θεοχάρης από τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι, με τις Νηριήδες Θεσσαλονίκης και τον ΑΓΟΠ Μυρτάλη στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Την πρωτιά κατέκτησαν επίσης οι αθλήτριες Άννα Διδασκάλου και Ελένη Τσιουπρά από το σύλλογο Ελληνικό Αστέρι, καθώς τερμάτισαν στην πρώτη θέση της κατηγορίας JuniorDouble Cheer Hip Hop. Στην ίδια κατηγορία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση, βρέθηκαν και οι αθλήτριες του ΑΓΟΠ Μυρτάλη, Ζωή Κολοβού και Μαρία Κοτταρίδη.

Στην κατηγορία Senior Cheerfreestyle pom το Ελληνικό αστέρι κατέκτησε την 3η θέση με τις αθλήτριες Συμεωνίδου Ιωάννα και Καραμυτηλιού Ραφαέλα καθώς επίσης την 3η θέση στην κατηγορία JuniorCheer Freestyle Pom με τις αθλήτριες Κατερίνα Αποστολάτου και Μαρία Μπαϊρακταρίδου, πίσω από δύο ομάδες της Ρωσίας.

Σε ομαδικό επίπεδο στην κατηγορία Senior CheerFreestyle Pom οι Αμαζόνες Βάρης ανέβηκαν στην 5η Θέση από 49 ομάδες, ενώ στην κατηγορία Junior CheerFreestyle Pom, οι Αμαζόνες Βάρης (L2) και Ηλιούπολης στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα, από 78 ομάδες που συμμετείχαν συνολικά στην κατηγορία.

Στην κατηγορία JUNIOR CheerleadingTeam Coed, o ΑΚΟ Λειβαδιάς κατέλαβε την 10η θέση στην Ευρώπη.

Συνολικά στις 8 από τις 10 ηλικιακές και αγωνιστικές κατηγορίες, βρέθηκαν 60 ελληνικές συμμετοχές και μάλιστα όπως προαναφέρθηκε στις δύο 2 κατηγορίες εξ αυτών, η πρώτη θέση ήταν γαλανόλευκη, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα την σωστή και ολοκληρωμένη προσπάθεια που πραγματοποιείται τόσο από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, όσο και από όλους τους Συλλόγους-Μέλη αυτής.


Αποστολάτου, Μπαϊρακταρίδου. 
Θεοχάρης, Βενέτη. 


Διδασκάλου - Τσιουπρά. 


Συμεωνίδου - Καραμυτιλιού. 


 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.