ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στις "ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε" ο Γιάννης Φωστηρόπουλος για τα σχολεία του Παλαιού Φαλήρου

0 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 12:24
Νέες σχολικές υποδομές ζητά ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης είχε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε. Αθανάσιο Γιάνναρη , στα γραφεία του Οργανισμού των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικής Υπηρεσίας Αλέξανδρος Κορόμηλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Μιχαηλίδης καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Αλεξάνδρα Κάρλε.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και μεταξύ άλλων τέθηκε το θέμα των σχολικών υποδομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν σχετικά με την έλλειψη χώρων για την εφαρμογή της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής .

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος ζήτησε την επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών και την προώθηση των ανάλογων έργων καθώς και την ένταξη των απαραίτητων μελετών και εργασιών στον προγραμματισμό του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις εργασίας υπηρεσιακών στελεχών του Οργανισμού και του Δήμου Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να εξειδικευθούν οι συγκεκριμένες προτάσεις.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.