ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ανδρέας Δούμας: "Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράστασή σας"

1 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 14:33

Ο επί σειρά ετών αυτοδιοικητικός παράγοντας στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, Ανδρέας Δούμας, επικεφαλής σήμερα της παράταξης, "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ", όπως δημοσιεύσαμε πριν λίγο καιρό, είχε μία ξαφνική, μα σύντομη, όμως, περιπέτεια με την υγεία του, κάτι που ανησύχησε τους συνδημότες του και όχι μόνο αυτούς βέβαια, αφού η επί σειρά ετών ενασχόλησή του με τα κοινά και η κοινωνική του προσφορά, γενικότερα, τον έχουν καταστήσει πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής και πέραν των γεωγραφικών ορίων της πόλης του.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λοιπόν, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2019, ευχαρίστησε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν είτε με την προσωπική τους παρουσία, είτε με τις ευχές που του έστειλαν με κάθε τρόπο. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που έλειψε για 15 ημέρες από τις διάφορες δραστηριότητες του δήμου, όπως είπε.

Στην συνέχεια, απευθυνόμενος κατά βάση στους νεοεκλεγέντες συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών, και αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στα 62 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας της οικογενείας του και του ιδίου στο Δ.Σ. του Φαλήρου, τους συμβούλευσε πως, πριν από κάθε άλλο, πρέπει να φροντίζουν, πρωτίστως, για την προσωπική τους υγεία, καθώς και αυτής των οικείων τους και μετά να ασχολούνται με τα, όποια, ζητήματα και προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έκλεισε δε, λέγοντας: " Η παραίνεσή μου αυτή προς τους αγαπητούς νέους συναδέλφους, γίνεται γιατί, αν εγώ τα είχα κάνει πράξη όλα αυτά που προανέφερα, δεν θα ήταν μόνο άλλες οι προτεραιότητες μου, αλλά θα τις είχα ιεραρχήσει και διαφορετικά στην πορεία της ζωής μου".   

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Γ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ 03.12.19
Τρία γεγονότα υγείας Παλαιοφαληριωτών - δυνατά όμως - ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ τα έζησα! Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ? ΕΛΕΓΑ ΤΥΠΙΚΑ ''ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ'' ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ δακρύζω,,,,,,,ΥΓΕΙΑ  ΥΓΕΙΑ σε όλους ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΝ ΑΓΑΘΟΝ ΚΑΛΕΣ ΕΟΡΤΕΣ... καλοδεχούμενος ο νέος χρόνος . (δικηγόρος Ε Τπ Επ β καθηγητης Ποινικού Δικαίου Παντείου Πανεπιστημίου πρ. δήμαρχος Π. Φαλήρου)
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.