ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος - Ν. Παπανικολάου: Να καταδικάσουμε τους βανδαλισμούς στις παιδικές χαρές

0 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 17:15

Μία σειρά θεμάτων έθιξε στα προ ημερησίας διάταξης θέματα του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Νίκος Παπανικολάου. 

Συγκεκριμένα. Για το θέμα των βανδαλισμών των παιδικών χαρών, των πάρκων και των υπαίθριων αθλητικών χώρων, που γίνονται με πολύ μεγάλη συχνότητα, τόνισε πως, πρέπει να σταλεί ένα ηχηρό, ομόφωνο, μήνυμα καταδίκης από το δημοτικό συμβούλιο, ότι τέτοιου είδους φαινόμενα δεν μπορεί να είναι ανεκτά από την κοινωνία. 

Συμφωνώντας μαζί του και ευχαριστώντας τον για την αναφορά, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης είπε πως, πράγματι, πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο και μεγάλο σε έκταση φαινόμενο και πως, σύμφωνα και με τα όσα του ανέφεραν τα συνεργεία που αναλαμβάνουν τις επισκευές, δεν συναντούν, σ' αυτή την έκταση καταστροφές σε κανέναν άλλο Δήμο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, άλλωστε, "στο δικό μας δήμο αποκαθιστούμε τη μια μέρα τις φθορές και την επόμενη τα ξανακαταστρέφουν. Θα πρέπει να βγάλουμε ένα δυνατό ομόφωνο ψήφισμα που θα στέλνει το μήνυμα ότι, τέτοιου είδους πράξεις στρέφονται κατά της κοινωνίας, κατά των παιδιών μας και είναι καταδικαστέες".

Στον ξαφνικό θάνατο ενός ανθρώπου του προσκοπισμού, του συμπολίτη τους, Τάσου Μπαταγιάννη, αναφέρθηκε ο κ. Παπανικολάου λέγοντας, πως κόσμησε με την παρουσία του τη δημόσια ζωή, τόσο με την ενασχόλησή του με τον προσκοπισμό, όσο και με τη συμμετοχή του στον εθελοντισμό και στην κοινωνική αλληλεγγύη. 

Για τον Τάσο Μπαταγιάννη αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος, κ. Κονδύλης, περιγράφοντας την προσωπικότητα του ανθρώπου που έφυγε, επισημαίνοντας πως, η παρουσία του κοσμούσε το κοινωνικό σύνολο, πως ήταν πολύ δραστήριος και δημιουργικός άνθρωπος και πρότεινε στη μνήμη του να κρατήσει το δημοτικό συμβούλιο ενός λεπτού σιγή. 

Τέλος, ο Νίκος Παπανικολάου έδωσε τα συγχαρητήριά του στο Δήμαρχο, για την εκλογή του στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), λέγοντας πως είναι χρήσιμο ο δήμος να συμμετέχει στα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Ότι απέμεινε από τον κάδο της ανακύκλωσης. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.