ΑΛΙΜΟΣ

Στον Άλιμο δίνουν "χρώματα στην πόλη και χώρο στους πεζούς"

1 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, 12:57

Συνεχίζοντας τις Δράσεις του ο Δήμος Αλίμου και στοχεύοντας στην ασφάλεια των πεζών, αλλά και των διαβάσεων που βρίσκονται έξω από τα σχολεία της πόλης, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Στέφανου Διαμαντή και του δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Βέργη, Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α' Βάθμιας Εκπαίδευσης και εντεταλμένου για θέματα της  Δημοτικής Αστυνομίας, η Εθελοντική Ομάδα του δήμου, με την Ένωση Γονέων της περιοχής, υλοποίησαν την 3η φάση της περιβαλλοντολογικής πρωτοβουλίας, "Βάφουμε μαζί τις διαβάσεις", και "Δίνουμε χρώμα στην πόλη μας και χώρο στους πεζούς".

Αυτή τη φορά, έβαψαν την διάβαση που βρίσκεται έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο [Φαν Βαϊκ 2], σε συνεργασία με τους μαθητές και της Διευθύντριας του σχολείου, Μαρίας Αγγελοπούλου, της Μαρίας Σμυρλή και των, Δημήτρη Καπόπουλου, Φιλόστρατου [Στράτου] Αστεριάδη και Δημ. Μπακιρτζή

Όπως δήλωσε ο κος Διαμαντής, "Δεν σταματάμε εδώ, αλλά συνεχίζουμε, αφού και άλλα σχολεία του δήμου, μας έχουν ζητήσει να κάνουμε το ίδιο και στις δικές τους διαβάσεις. Η προσπάθεια αυτή σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς , ώστε να προσέχουν και να δίνουν προτεραιότητα, σεβόμενοι τους πεζούς, μεταξύ των οποίων είναι και άτομα της τρίτης ηλικίας, άτομα με αναπηρίες και μαθητές των σχολείων". 

Ο αρμόδιος για την Α' Βάθμια Εκπαίδευση και την Δημοτική Αστυνομία, δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Βέργης, ανέφερε πως, η συγκεκριμένη Δράση προχωρά με γοργούς ρυθμούς και είναι κάτι που το αγκάλιασαν οι πολίτες από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής του. "Το να κυκλοφορούν με ασφάλεια στους δρόμους όλοι οι πεζοί συνάνθρωποί μας, είναι η καλύτερη ανταμοιβή για αυτά που κάνουμε καθημερινά ως Διοίκηση", είπε κλείνοντας. 
Ο Στράτος Αστεριάδης και η μικρή μαθήτρια με την μητέρα της, επί τω έργω.Ο Στέφανος Διαμαντής [πρώτος από αριστερά] και ο Γιάννης Βέργης [ άκρη δεξιά], με μέλη της εθελοντικής ομάδας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Στέφανος Διαμαντής και ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Βέργης, με τον Στράτο Αστεριάδη [άκρη δεξιά], τον Δημήτρη Μπακιρτζή, την Μαρία Σμυρλή, τον Δημήτρη Καπόπουλο [κάτω], που είναι και "η ψυχή των πρωτοβουλιών αυτών", κατά δήλωση του Στέφανου Διαμαντή, με φίλους, συμπολίτες τους, εθελοντές.

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Καλαμακιώτισσα 21.11.19
Συγχαρητήρια για τις πολύ χρήσιμες δράσεις του δήμου και των εθελοντών πολιτών.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.